reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A ja dzis, pierwszy dzien wolny od pracy, miały buc góry
Cóż
Przeleżałam z kompem, poukładałam wszystkie zdjecia, zostało tylko obejrzec 500 filmików [emoji23][emoji23][emoji23] i wybrac zdjecia do wywołania i jestem do przodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sama poszłam do kina na "złe mamuśki" ale sie uśmiałam [emoji23][emoji23][emoji23] polecam
Byłam sama, cała drogę buczalam, bo pierwsza i na razie wolna taka sobota a jadę sama do kina
Moj Maz miał do mnie pretensje, ze go nie zaprosiłam, od 3 mcy mowię o kinie, kurna ja mam go zapraszać, nie mam ochoty, czekam na wyjście, mamy jego Tatę juz od 2cy i byliśmy gdzies razem??? Albo chociaż film oglądaliśmy??? Chociaż w domu?
;(
No dobra graliśmy z Teściem w karty, ale nic we dwójkę
Jestem wściekła

Witam porannie, gdyż moje chłopaki jeszcze śpią :)
Właśnie się zważyłam i jestem +3,5 kg do przodu. Przed ciążą byłam bardzo szczupła, ważyłam 54,5 kg a uważam że moja "normalna" waga to 55-56 (mam 173 cm), więc jest dobrze.

Życzę Wam pięknej niedzieli :*

Hej kochane witam sie w niedzielny poranek.

Obudziło mnie siu siu i chyba juz mam pospane na dzis;/ cała noc spędziłam w ciepłych skarpetkach tak mi zimno, ze chyba nie wyjdę dzis spod kołdry [emoji85]

Udanej niedzieli życzę.

Dzień dobry! Mnie tez dzis siusiu obudziło i raczej już nie zasnę... U nas dzis deszczowo, a ja dzis miałam ambitne plany wybrać sie po świeże pomidorki, żeby porobić przeciery do słoików... Hm.. Mam nadzieje,ze chociaż na chwile przestanie padać.

Miłego dnia życzę:*

Cześć dziewczyny:) Pod Warszawą upały, właśnie idę rozłożyć basen i nalać wody, będą dzieci miały radochę. Miłego dnia :))

Dzień dobry stycznióweczki ;) ja jak zwykle od 7 na nogach i już odliczam godziny do drzemki synka :p pogoda coś się u nas pogorszyła, miało być ciepło a jest pochmurno i pewnie zaraz będzie padać. Ach te tegoroczne lato :/

Mnie jak codzień budzi syn ściemniając,że jest głodny i burzy w brzuszku... Wstaje więc nieprzytomna, robię kanapkę, bo wizja glodnego dziecka działa na mnie jak nic innego... A ten zje jedną kosteczke chleba i bawi się w najlepsze... I tak mnie nabiera codzień. O 7 rano. W sumie dobrze,że nie wcześniej.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :-)
Ja pomimo, że wczoraj długo siedziałam, wstałam godzinę temu wypoczęta. Mężuś pojechał na grzybki, a ja leżę [emoji2]
Zaraz kawkę wypije i poprasuje trochę ciuchów małego...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry