reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ws
Hej dziewczyny. Z trudem was nadrobilam i oczywiscie nie pamietam co ktora pisala ale...
happybabymama gratuluje synka
Shaer mam nadzieje ze wam sie jakos ulozy. Ktoras z nas byla niedawno w podobnej sytuacji i dali rade wiec moze i wam sie uda.
Kolorowamama trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
Ja nie wiem ile przytylam bo polozna mam we wtorek, ale boje sie ze za duzo....
Dzis moj syn mial przyjecie urodzinkowe. Skonczyl 5 latek. I sie ocknelam ze jestem stara, moje malenstwo juz mnie nie potrzebume i wogole... zaliczylam dola [emoji53]
Pozdrowienia od Wojtusia [emoji8]

Zobacz załącznik 768697

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego dla synusia

Ws
Hej dziewczyny. Z trudem was nadrobilam i oczywiscie nie pamietam co ktora pisala ale...
happybabymama gratuluje synka
Shaer mam nadzieje ze wam sie jakos ulozy. Ktoras z nas byla niedawno w podobnej sytuacji i dali rade wiec moze i wam sie uda.
Kolorowamama trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
Ja nie wiem ile przytylam bo polozna mam we wtorek, ale boje sie ze za duzo....
Dzis moj syn mial przyjecie urodzinkowe. Skonczyl 5 latek. I sie ocknelam ze jestem stara, moje malenstwo juz mnie nie potrzebume i wogole... zaliczylam dola [emoji53]
Pozdrowienia od Wojtusia [emoji8]

Zobacz załącznik 768697

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego dla synusia

reklama
MiMeMi tak najlepiej zebym lezala plackiem przez pare dni po zabiegu, zeby tam sie wszystko zagoilo;) wiec grzecznie leze. Tylko na siusiu wstaje, posilki w łóżku wsuwam;) mysle tak do srody poleze plackiem, w czwartek wstane troszke....
Troche nam sie wszystko skomplikowalo bo M zmienil prace i wyjezdza w niedziele w delegacje na miesiac i wraca na pare dni i tak w kolko:/ ehhh mam nadzieje ze sobie poradzimy;)
No ja przez 2 dni w szpitalu i kilogram mniej...efekt 24 godzinny zakazu picia i jedzenia!.a w przez ten tryb lezacy raczej bede juz szybciej tyla!

Shaer kurde tesciowa ma straszny tupet!! Udusilabym ja chyba! A twoj maz...brak slow..zeby tak Was zostawic i do mamusi jechac ehhh.
Jednym slowem wspolczuje:/

Katem syn to juz kawaler[emoji4]
I jaki piekny i pysznie wygladajacy tort[emoji4]

Maryqska wlasnie slyszalam ze to fajny filmik[emoji4] ja raczej jak juz poczekam i sciagne go[emoji4]

U nas rowniez strasznie leje!!!!

I kolejny dzien caly w lozku..musze poszukac sobie jakiego zajecia![emoji4]

Do góry