olivka85
Fanka BB :)
W tamtej ciazy moj maz tez sie bal kochac ze mna wlasnie z tego samego powodu a ja moglam go co noc gwalcic@kamisia1101 mój tez wczoraj wpadł w znaki zapytania, ze moze troche za pozno sie seximy, ze moze dzidzi to przeszkadza np i w ogóle, ze ciekawe co sobie takie dziecko mysli i czy ma pewno on nie dotyka dziecka [emoji23][emoji85] ahh te chłopy [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wspolczuje, a moze jakies elektrolity by Ci sie przydaly?Happy
Nie sadze abym sie strula. Jem glownie w domu.Dzis mam apogeum. W tej ciazy mnie dlugo mdlilo i dkugo wymiotowalam. Ale zazwyczaj podeszlo,wyszlo i byl spokoj.Chwila moment jak wydmuchac nos i malenko tego bylo. Potem jajis czas byl spokoj iteraz od nowa.
Dzis wisze nad muszla i doslownie mnie szarpie. Nie moglam przestac. Do lozka ledwo doszlam i nie wyszlam jeszcze. Mam mroczki nawet jak leze i czuje jakbym miala za mala czaszke. Momentami mialam wrazenie jakbym odplywala
Rowniez polecam lyzeczkeDziewczyny w temacie seksow to takie bardziej szczegolowe pytanie. Jak u Was z pozycjami zeby brzuszka nie uciskac? Ja niestety z mojej ulubionej klasycznej musialam zrezygnowac bo brzuszek scisniety I moj sie teraz boi cokolwiek zaczac zeby mnie nie bolalo. Jakieś sugestie bo mi sie pomysly koncza zeby bylo wygodnie I przyjemnie.
Ja juz po wizycie u mojego gina. Krew i mocz ok, za to z biocenozy wyszla mi drobna grzybica, ale mam tez i dobre bakterie w pochwie. Przepisal mi jakies globulki. Dal skierowanie na glukoze mam ja zrobic za 3tyg i usg prenatalne 15.09. Z uwagi na przebieg tamtej ciazy i tego, ze jestem drobna mysli kiedy najlepiej wykonac planowane cc, ale jeszcze bedziemy o tym gadac. Mimo dobrej morfologii powiedzial, zebym brala witaminy, a z tranem jest tak, ze jak ktos ma byc chory to i tak bedzie.
Jak ide szybciej ulica, taka kolka mnie lapie po rawej stronie przy bliznie, ze isc nie moge. Poszlam po pare rzeczy na bazar myslalam, ze do domu nie wroce, ledwo szlam, brak sil, zadyszka. Koszmar