betina79
Fanka BB :)
oj to sie pospiesz bo we wrzesniu wchodzi nowy sezonOstatnio była mowa o serialach i też odpaliłam…My zaczynamy Homeland! No muszę powiedzieć, że bardzo bardzo wciągnął mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj to sie pospiesz bo we wrzesniu wchodzi nowy sezonOstatnio była mowa o serialach i też odpaliłam…My zaczynamy Homeland! No muszę powiedzieć, że bardzo bardzo wciągnął mnie
Kiki masz wizytę w pierwsza rocznice mojego slubu mam nadzieje ze taka data tobie tez przyniesie szcEscie jak mi rok temu Jestesmy na tym samym etapie ciazy a ja zapisałam sie na połówkowe dopiero 19.09 i teraz musze dłuuugi czekać.Martyna ja mam najbliższą wizytę 05.09. - będzie połówkowe i się okaże…
To tak jak my i też bardzo się cieszymy na tą wielką zmianę
Ostatnio była mowa o serialach i też odpaliłam…My zaczynamy Homeland! No muszę powiedzieć, że bardzo bardzo wciągnął mnie
Naprawde juz we wrzeniu ;Doj to sie pospiesz bo we wrzesniu wchodzi nowy sezon