reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Betina No to teraz dałaś :) musze faktycznie nabrać tempa :p a jeszcze gdzies tam mam świadomość, ze w sierpniu bedzie kolejny sezon Narcos...nie wiem czy któraś widziała ten serial? Dla mnie tez bomba.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MartynaM moze rozpoczniesz druga rundę dzieciaczków :) i jak wszyscy beda w pieluchach to Ty juz bedziesz miała przespane noce :) a u mnie z kolei same rodzinki z dwójka dzieci dlatego tez tak było nam przykro ze nasz taki sam jedynak, ale niedługo to sie zmieni [emoji7]

Hej dziewczyny [emoji4]

Julia trzymam kciuki. Wiadomo, kiedy dokładnie bedą zakładać ten szew? Ile tam zostajesz?
Jesli cos byś potrzebowała, jestem w Poznaniu i mogę Ci podrzucić, kupić.. Tym bardziej, ze Twój M wyjeżdża.

Oliwka super ze na tym drugim usg wszytko ładnie pomierzone, wiesz ze to córcia a nie teksty tupu "widzi jakas zmianę" ..

Jako ze jestem w pierwszej ciąży, to mogę tylko współczuć wszystkim niewyspanym mamą ale mam wrażenie, ze ten problem bedzie dotyczył rowniez mnie..

Kiki jak ja uwielbiałam zakupy do szkoły! Super ze pierwsze są przed Wami, myśle ze to ważne wydarzenie w życiu dziecka. Pobudza jego nadzieje ale i obawy przed nowym [emoji4] fajna atmosfera, zapach nowych zeszycikow i kilka szkolnych gadżetów i będzie duży fun i radocha [emoji4]

Ja byłam dzis na pierwszych zajęciach jogi. Moja forma jest głęboko żenująca. Generalnie ciężarówki z brzuchami wielkości żółwi ninja w 8 i 9 miesiącu robiły wszystko a ja ledwo co się schylałam .. Odbilo się mega to leżakowanie w pierwszym trymestrze, potem miesiąc choroby i tez sie nie ruszałam; teraz piąty miesiąc wracam z jogi i śpię 3 godziny. Do pracy zasiądę o 18, wiec szykuje sie niesamowity wieczór u mnie [emoji23]

HappyBaby proponuje wziąć Tobie rogala na wyjazd. Czasami w trakcie jazdy autem dawałam go sobie pod tyłek.

Dzis nie mamy wizytujących?

Martyna ja mam najbliższą wizytę 05.09. - będzie połówkowe i się okaże… ;)
Kiki masz wizytę w pierwsza rocznice mojego slubu:) mam nadzieje ze taka data tobie tez przyniesie szcEscie jak mi rok temu ;) Jestesmy na tym samym etapie ciazy a ja zapisałam sie na połówkowe dopiero 19.09 i teraz musze dłuuugi czekać.
Idealka świetny pomysł z tym rogalem :) zabieram na pewno.

Olivka cieszę sie, ze ta wizyta sie udała
Same dobre wiesci
Powiem Ci, ze jak staraliśmy sie o drugie to marzyłam o "letnim" dziecku i nie chciałam na grudzień
Cóż życie ma swój plan pózniej próbowaliśmy co miesiac i juz dla mnie nie ważne było kiedy sie urodzi
Julka mam z początku grudnia
Mam nadzieje, ze jednak moze przeczekają z Tobą do stycznia??? Jest szansa??

reklama
Do góry