reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc dziewczyny, ja sie Witam z lotniska w bydgoszczy. Czekamy na samolot do Anglii.
Chyba powoli zaczynam czuc ruchy, co mnie cieszy, jeszcze nieregularnie ale zawsze cos.
Do tego wszystkiego dzisiaj wyjatkowo mi sie w pecherz wciska.
Bede was sledzic ale nie wiem jak bede miala czas pisac bo jedziemy na konwent który trwa cały weekend I szykuje sie duzo zajec.

reklama
Hej dziewczyny :)

Jestem teraz bardzo mało aktywna ale was odczytuje cały czas ale nie mam kiedy odpisac ani nie wiem co przy takiej produkcji.

Gratulaje synków i udanych wizyt dziewczyny nie martwcie się bedzie dobrze :)

Powodzenia na nastepnych jeśli takie sa :)

Ja mam zapieprz w pracy bo przed wrzesniem jest i podreczniki szkolne sie kompletami sprzedaja. Wczoraj kupiłam wózek :) zdziwiłam się ze mi sie jakis spodoba 3 w 1 :) Kupiłam używany i jeszcze babeczka dołaczyła mi matę edukacyjną za free :) Super ludzie naprawde :)

Pokaze wam jaki model tylko ja mam kolor czerwono szary..
540x405_wozek-wielofunkcyjny-647577.jpg

Załączniki

• 540x405_wozek-wielofunkcyjny-647577.jpg
    540x405_wozek-wielofunkcyjny-647577.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 307
Hej dziewczyny mam 2 pytania techniczne;) jak jest z rozmiarówka 5 10 15 macie jakieś doświadczenia? W sensie jak się ma do smoka czy są większe czy mniejsze? I jeszcze pytanie o isofix. Czy dokupujecie ten stelaż i na to fotelik czy fotelik pasami?

Hej dziewczyny mam 2 pytania techniczne;) jak jest z rozmiarówka 5 10 15 macie jakieś doświadczenia? W sensie jak się ma do smoka czy są większe czy mniejsze? I jeszcze pytanie o isofix. Czy dokupujecie ten stelaż i na to fotelik czy fotelik pasami?
Dla maluszków lepiej ze stelażem i w izofix. Zreszta takie małe dziecko siedzi tyłem do kierunku jazdy to nie wiem czy samymi pasami by utrzymało. A dla starszych dzieci to juz bez podstawek sa foteliki.

Ja nie czuje kopniaków jeszcze :/

witam z rana!
wczoraj maz po raz pierwszy poczul wyrazne mocne kopniaki jak przylozyl reke do brzucha. bardzo sie ucieszyl bo juz od kilku dni wyczekiwal. wchodzimy w kolejny fajny etap ciazy : )
szukalam fajnych sesji fotograf ciazowo rodzinnych I chyba cala trojka (a raczej czworka ; ) ) zrobimy sobie taka w pazdzierniku.
@HappyBabyMama zazdroszcze dylematow wakacyjnych ;) Ja zawsze jak moge to wybieram samolot bo jest po prostu wygodniejszy I podroz trwa dluzej. Czesto latam I jeszcze zadnych zarazkow z samolotu nie przynioslam, wiec ja byc Ci polecala 2h samolotem, bo jednak siedzenie w aucie przez tyle godzin mysle ze jest mocno meczace I wcale nie lepsze dla dzidziusia
@julia0903 powodzenia dzisiaj w szpitalu. oby poszlo szybko I sprawnie
@Anula0000 dobrze pamietam, ze Ty dzisiaj czekasz na wyniki amnio?

Przypomnialyscie mi o wspanialym badaniu glukozy... bleee. pewnie przy najblizszej wizycie dostane skierowanie I we wrzesniu bede sie delektowac glukoza ;)

Maz dba o mnie tak ze nie moge narzekac. Choc ciagle pracuje na full time to jak wracam do domu to obiad zrobiony, posprzatane, synek ogarniety. Gdybym siedziala w domu pewnie az takiej taryfy ulgowej bym nie miala ;-)
@betina79 tak kochana czekam non stop kolor. Dokladnie trzy tygodnie temu, 28 lipca robilam badanie, ale narazie wynikow ani widu ani slychu... Ta presja jest straszna... Wzielam sobie dwa tlumaczenia do domu, zeby nie zeswirowac...
A tak poza tym to maly od trzech dni szaleje rano, a szczegolnie wieczorami w brzuszku, oprocz pukania, czuje takie rozpychania i fikolki... Wczoraj nawet moj M. poczul... W koncu dzisiaj zaczynamy 19 sty tydzien...
Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt...
@olivka85 wspolczuje takiego lekarza buraka... Idz sobie moze do dr Kosinskiego to bedziesz spokojna i doinformowana...
Ja ppolowkowe mam w polowie 21 tygodnia tzn. 5 wrzesnia...
@julia0903 wszystko bedzie dobrze, tylko sie kochana nie stresuj...
Milego dnia wszystkim zycze...
P.S. A u nas wczoraj wypadl na spontanie taki fajny seksik, po ktorym maluch sie rozochocil i zaczal fikac... Moj M. powiedzial, ze bylo super i tak smiesznie z niedowierzaniem dopytywsl sie czy bylo mi fajnie... Hehe... Smiesznie...

@marlena:) gratuluje pierwszego dzieciowego zakupu : ) Ja sie pewnie za wozkiem zaczne rozgladac pazdziernik/listopad. ale tez bede celowac w uzywany bo interesuje mnie tylko gondola na 6 mc I nic wiecej ;)
@Anula0000 to na pewno na dniach dostaniesz wyniki. A z jakiego jezyka tlumaczysz? chyba fajna praca bo dosyc elastyczna? Ja tez lubie z domu pracowac, bardziej na luzie : )
@bittersweet z tego co kojarze to wlasnie tym sie charakteryzje isofix ze do niego fotelik sie wpina I nie trzeba juz sobie zawracac glowy pasami.
Ja myslalam ze dokupimy tym razem isofix bo w aucie naszym mozna go zamontowac, ale okazalo sie ze z kolei fotelik mamy za stary I nie ma tych zaczepow do isofixa ;) wiec chyba sobie dam spokoj..

@marlena:) gratuluje pierwszego dzieciowego zakupu : ) Ja sie pewnie za wozkiem zaczne rozgladac pazdziernik/listopad. ale tez bede celowac w uzywany bo interesuje mnie tylko gondola na 6 mc I nic wiecej ;)
@Anula0000 to na pewno na dniach dostaniesz wyniki. A z jakiego jezyka tlumaczysz? chyba fajna praca bo dosyc elastyczna? Ja tez lubie z domu pracowac, bardziej na luzie : )
@bittersweet z tego co kojarze to wlasnie tym sie charakteryzje isofix ze do niego fotelik sie wpina I nie trzeba juz sobie zawracac glowy pasami.
Ja myslalam ze dokupimy tym razem isofix bo w aucie naszym mozna go zamontowac, ale okazalo sie ze z kolei fotelik mamy za stary I nie ma tych zaczepow do isofixa ;) wiec chyba sobie dam spokoj..
@betina79 robie tlumaczenia, glownie medyczne z angielskiego i rosyjskiego...

reklama
Marlena gratuluje zakupu;)

Bittersweet wiesz co ja mysle o tej bazie ale!!! Niestety u mnie niema tego isofixu grrrrrr,
Jesli nie uda mi sie namowic meza na zmiane auta to kupie baze ale montowana na pasy bo zle wspomniam wpinanie i wypinanie mlodej brrrrr

Anula0000 ja czekama za wynikami nawet 5 tygodni ehhh, mam nadzieje ze szybko je dostaniesz!!!!
No ja juz mam zakaz seksu do konca ciazy .... choc powiem ze moje libido bylo ponizej zera:/

Do góry