reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
olivka85
Poszlam prywatnie na to usg. Czekalam ponad godzine bo tyle bab bylo do tego lekarza, ale warto było.
Podejscie zupełnie inne, odpowiadal na kazde pytanie, wszystko dokladnie pokazal, no i sprzet dużo lepszy. Okazalo sie, ze dziecko ma troche inne wymiary 367g i 16.5cm. Zbadal szyjke 4.2mm dopochwowo i blizne po cc 7mm, napisal mojemu lekarzowi dokladnie co do cm gdzie jest lozysko i jak daleko od tej blizny. No i pokazal dokladnie miedzy nogami ziarenko kawy jak byk, wiec siusiaka z tego nie bedzie, psitka jak nic
Dziecko jest tydzień starsze i tak tez wyszlo na tym pierwszym prenatalnym prywatnie. Maz sie zalamal ze termin na 31.12 ale moze tak nie bedzie. Syn jest 29.12. To wystarczy
Podejscie zupełnie inne, odpowiadal na kazde pytanie, wszystko dokladnie pokazal, no i sprzet dużo lepszy. Okazalo sie, ze dziecko ma troche inne wymiary 367g i 16.5cm. Zbadal szyjke 4.2mm dopochwowo i blizne po cc 7mm, napisal mojemu lekarzowi dokladnie co do cm gdzie jest lozysko i jak daleko od tej blizny. No i pokazal dokladnie miedzy nogami ziarenko kawy jak byk, wiec siusiaka z tego nie bedzie, psitka jak nic
Dziecko jest tydzień starsze i tak tez wyszlo na tym pierwszym prenatalnym prywatnie. Maz sie zalamal ze termin na 31.12 ale moze tak nie bedzie. Syn jest 29.12. To wystarczy
HappyBabyMama
Oliwka no to super gratuluje. Widzisz i po nerwach. I kolejna dziewczynka super. Nie pamietam czy chcialas córkę czy synka ale corcie sa super Fajnie ze wszystko dobrze. Tylko nie przenoś si na grudniowki nie puszczamy cie!Poszlam prywatnie na to usg. Czekalam ponad godzine bo tyle bab bylo do tego lekarza, ale warto było.
superPoszlam prywatnie na to usg. Czekalam ponad godzine bo tyle bab bylo do tego lekarza, ale warto było.
ja też mam przesunięty termin na 31.12
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
olivka85
Wolelilsmy z mezem chlopca, bo by bylo latwiej skoro juz jeden w domu, po malu przekonujemy sie do dziewczynkiOliwka no to super gratuluje. Widzisz i po nerwach. I kolejna dziewczynka super. Nie pamietam czy chcialas córkę czy synka ale corcie sa super Fajnie ze wszystko dobrze. Tylko nie przenoś si na grudniowki nie puszczamy cie!
HappyBabyMama
Na pewno te będzie fajnie a mała bedzie miała starszego braciszka. Ja zawsze chciałam brata - mam 3 siostry ale nie zamieniła bym ich za nic w swiecieWolelilsmy z mezem chlopca, bo by bylo latwiej skoro juz jeden w domu, po malu przekonujemy sie do dziewczynki
@MartynaM ciebie tez nie puścimy do grudniowek sorry
reklama
Betina79 tak do konca ciazy oszczedny tryb musze prowadzix, ja sie pytam M wyjezdza za granice za pare dni kto mi pomoze sprzatac w domu? Ehhh:/
Ja jednak dzis zostaje w szpitalu, jutro mam miec zabieg ehhh, czekam na meza ma mi torbe spakowac...
Gato zawsze cos sie znajdzie by sie martwic tak to juz jest heh:/
Ja staralam sie byc spokojna ale troszke mnie martwi cala ta sytuacja...ehhh
Moje malenstwo dosc czesto jest aktywne, co jakis czas xzuje szturchniecie, nawet jak kieruje dzia poczulam
Shaer no to fajny faktycznie gabinet
Ja niemusze korzystac bo gin mi zrobi w gabinecie , ma uprawnienia do tego...
Skierowanie na NFZ tez dostalabym bez problemu, ale niechce mi sie latac... gince doplace 50zl i mam porzadna wizyte polowkowa
Olivka gratki z wizyty
Ja jednak dzis zostaje w szpitalu, jutro mam miec zabieg ehhh, czekam na meza ma mi torbe spakowac...
Gato zawsze cos sie znajdzie by sie martwic tak to juz jest heh:/
Ja staralam sie byc spokojna ale troszke mnie martwi cala ta sytuacja...ehhh
Moje malenstwo dosc czesto jest aktywne, co jakis czas xzuje szturchniecie, nawet jak kieruje dzia poczulam
Shaer no to fajny faktycznie gabinet
Ja niemusze korzystac bo gin mi zrobi w gabinecie , ma uprawnienia do tego...
Skierowanie na NFZ tez dostalabym bez problemu, ale niechce mi sie latac... gince doplace 50zl i mam porzadna wizyte polowkowa
Olivka gratki z wizyty