reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny macie jakis pomysl na wyjca...
Lazi za mna i wyje.Jeczy cale dnie. Nie moge sie wysikac bo jeczy pod drzwiami. Sam nie chce byc, jeczy,sam sie nie wysika tez, ma byc caly czas przy nim
Im dluzej to trwa tym jestem bardziej nerwowa.
W dodatku nie slucha, robi na zlosc o wszystko sie kloci i jeszcze klamie.
Jak jest m. to nawet nie probuje pyskowac. A jak jestem z nim sama to koszmar. Jestem umeczona, zniechecona i zla. Rozmowy i tlumaczenia nie pomagaja. Kary tez nie.
Jakis pomysl?

reklama
Shear ja mam to samo z moim 6 latkiem. Tzn on nie wyje i nie łazi za mną ale mega jest złośliwy i pyskuje do mnie. Niestety jesteśmy na takim etapie ze ja się drę po tym jak 3 krotne zwrócenie uwagi czy prośbą nie skutkuje i on się drze na mnie. A ostatnio to wali do mnie tekstem ogarnij się kobieto lub mi mówi ze jestem bezczelna. Sto razy mu mowie i proszę a on jest głuchy na to. Wczoraj z niemocy się popłakałam to młody się wystraszył i obiecał poprawę. Rozmawialiśmy długo i mam nadzieje ze zrozumiał. A okaże się za chwilę jak go zawołam do domu z podwórka. U nas ta niesubordynacja jest przede wszystkim dlatego ze młody ma za dużo wolnego. To jego pierwsze wakacje bez przedszkola obecnie ma też przerwę w treningach wiec rozrabia.mam nadzieje ze uda mi się go naprostowac bo pracuje nad tym ciężko

Och Dziewczyny jak słyszę jęki to moja głowa puchnie
Mam 3.5 łatkę nie wiem jak pomoc
Moze niech sam cos zrobi, zarzucić mu jakimś pomysłem???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer ja mam prawie 4 latka i takie akcje robi jak się nudzi,jak poświęcam mu uwagę bez telefonu w ręce to jest super grzeczny.wiadomo ze nie da się cały czas dzieckiem zajmować ale dziecko najszczesliwsze jak z rodzicami czas spędza.A u Was to może związane z wyjazdem Twojego męża,ja jak byłam mała okropnie źle znosiłam jak tata wyjeżdżał.Niby z mamą było spoko,ale strasznie mnie stresowal każdy wyjazd taty i miałam w sobie taki żal ze najchętniej wyłabym w poduszkę,pamiętam to jak dziś.

A wlasnie co oglądacie??? Ja juz tyle przerobiłam
Teraz oglądam sherlocka
Wieczorem w łożku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak lubisz sherlocka (Domyslam sie ze chodzi tego nowego z benedictem cumberbatchem)to mozesz sprobowac doctor who, ale to jest super długie, zakrecone I szalone, no i trzeba lubic science fiction z brytyjskim podejście.
Polecam też "lie to me" o facecie który z mikroekspresji jest w stanie odczytac czy ktoś klamie.
Jak masz ochote poplakac to dawnton abbey, albo call the midwife. Brytyjskie dramaty.
To chyba tyle z moich ulubionych seriali.
@kolorowaMama ja oglafam one born every minute jak zlapie w telewizji, moj Adam mnie wciagnal ;)

A ja dla dzieci polecam grę 5 sekund. Są chyba trzy rodzaje żółta wersja nadaje się dla młodszych dzieci tak na 5 lat. My zamówiliśmy i od soboty mamy wersje czerwona ale próbujemy. Pomagam młodemu trochę i jest fun poczytajcie mamusie opinie na necie fajna zabawa dla całej rodzinki

reklama
Do góry