reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Anula0000 ja jeszcze moge podpowiedziec co mi pomaga.
Klade sie na plecach na luzku lapie rekami pod kolanami I w lezeniu robie luk z całego kregoslupa. Broda do klatki piersiowej I tylek lekko w gore. Naciagnac, chwile przytrzymac bez poglebiania I odpuścić. Rano I wieczorem... Jak pamietam
Mnie to ratuje przy moich poglebionych krzywiznach I skoliozie, a tak przynajmniej raz na kilka miesiacy ladowalam na zastrzykach bo sie ruszyc z luzka z bolu nie moglam.

Malina a powiedz mi druga cesarka dlaczego? Bo mialas pierwsza cesarke?
Chce rozpoznac sie w temacie, bo ja jestem po CC i zastanawiam sie czy mam wybor?

Danutka rowniez podziwiam zaparcie w kwesti pluci;)
Swoja droga ja bym tez tak chciala ale moja ciekawosc wygrywa hihi

Witam cie Myleenex;)

Co do krwi pepowinowej to mi sie kiedys obilo ze ok, pobierasz itd ....ale w Polsce niema osrodka czy specjalistow by to pozniej w razie czego wykorzystac...czy jakos tak...
Tylko niewiem jak ta informacja ma sie do rzeczywistosci...
Ja dam sobie spokoj z tym...

Pierwsza cesarka przy 10 cm rozwarcia z powodu spadku tętna dziecka, druga po 8 godzinach porodu z powodu zatrzymania akcji porodowej. Teraz już nie mogę wybierać jak chce rodzic. Po pierwszej nie było przeciwskazań do porodu naturalnego.

@idealka dobrze ze juz ci przechodzi ale i tak długo cie trzyma choroba.

Dzis mija piąty tydzień.. [emoji50] jeszcze tak długo nie chorowałam .. Ale juz tylko smarki [emoji4]

Byłam na grzybach i teraz chwila moment i bedzie sosik. Nawet knedliki mam z Czech przywiezione [emoji2]

Jutro badanie połówkowe! Ciekawe co maluch pokaże.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry