reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Cudny jest maluszek. Co by nie bylo to bedzie kochane i najpiekniejsze na swiecie. Ja tez bym chciala wiedziec ale musze brac pod uwage marginez bledu. Moja kolezanka miala miec dziewczynke cala ciaze i nie dosc ze urodzila w prima aprilis to jeszcze chlopca [emoji23] to sie nazywa psikus [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Malina ja bardzo chciałam córkę i mocno przeżyłam że będzie syn mimo że od początku czulam chłopca. teraz bardzo się cieszę że będzie dwóch chłopaków że będą się razem bawić bo mało różnica wieku ale cały czas jak widzę małe dziewczynki czuje taki niedosyt i trochę mi przykro że ominie mnie posiadanie córki. fajnie mieć parke dlatego pewnie pokusze się o trzecie dziecię i pewnie będzie trzeci syn ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Malina gratki synusia jest cudny .
Dzięki za linka zaraz sobie zamówię.
A jak mam szał zakupowy coś sprzedaje potem kupuje i tak w kółko jak w wtorek kurier przyjedzie to nie będę wiedziała z czym przyjechał.

Dziewczyny synusie są mamusi a dziewczynki tatusiowe.My teraz też chcemy synusia ale jak bedzie dziewczynka to też super zawsze są plusy i minusy ,zresztą chłopcy mają łatwiej w życiu gdzieś kiedyś czytałam.

Malina ja bardzo chciałam córkę i mocno przeżyłam że będzie syn mimo że od początku czulam chłopca. teraz bardzo się cieszę że będzie dwóch chłopaków że będą się razem bawić bo mało różnica wieku ale cały czas jak widzę małe dziewczynki czuje taki niedosyt i trochę mi przykro że ominie mnie posiadanie córki. fajnie mieć parke dlatego pewnie pokusze się o trzecie dziecię i pewnie będzie trzeci syn ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam już synka i córeczkę. Jasio za parę dni skończy 7 lat, więc różnica wieku miedzy chłopakami będzie duża. Martyna ty będziesz, z tego co pamiętam miała około 2 lat różnicy. Poza tym mój synek ma już ukochanego, rok starszego kuzyna, przyjaciela na śmierć i życie, który mieszka w pobliżu, więc obawiam się że obecność dużo młodszego brata będzie delikatnie mówiąc dla niego obojętna. Liczę na flow z Polunią, różnica między nimi będzie trochę ponad 4 lata. Biedny Leon, będzie musiał gotować, rysować i bawić się lalkami;)

reklama
Do góry