reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ciekawa1234 też mi się wydaję tak jak Martynie że jesteś w ciąży - też miałam słabą drugą kreskę, plamienia miedzy okresami to była norma u mnie , może poczekaj z dzien/dwa i zrób ponownie :)

Shaer dobrze przygadałaś głupim małolatom:) ja ostatnio tak naskoczyłam na faceta który wyprzedził mnie do nowo otwieranej kasy w h&m (ja byłam pierwsza w kolejce żeby nie było) że sama się zdziwiłam skąd w mnie ten wybuch :D hehe

Lindia Ja biorę pregna plus i pregna dha (w sumie nie wiem czy potrzeba oba ale gin mi tak kazała a ja pokornie biorę, wcześniej brałam fembion ale to pierwsza gin mi zapisała a że ją zmieniłam, to nowa powiedziała że w nich niby jest za dużo zbędnych dodatków)
Nawet nie wiecie jak się cieszę że jest duże prawdopodobieństwo :) też tak myślę ze to ciąża bo nie było by tej 2 bladej kreski

reklama
Nawet nie wiecie jak się cieszę że jest duże prawdopodobieństwo :) też tak myślę ze to ciąża bo nie było by tej 2 bladej kreski
Trzymam kciuki :) chociaż do lekarza też się wybierz on najlepiej potwierdzi :) a poza tym gdzieś czytałam że testy mogą niby się tylko mylić jeśli byłaby 1 kreska a okazałoby się że jest się w ciązy :) jeśli są dwie to niby zawsze oznacza że jest się w ciąży :) trzymam kciuki :)

dziewczyny co polecacie jakie leki chyba coś mnie bierze rano bolala mnie głowa wzięłam paracetamol i trochę lepiej była a teraz wszystko mnie boli nogi ręce plecy szyja głowa mi peka a w gardle jakby mi ktoś ognisko rozpalil.zaraz zrobię chyba płukanie z sody na to gardło chociaż nie wiem może podrażnilam je bo dziś chyba ze 4 razy w łazience byłam i wczoraj tez.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maryyna polecam mija miksturę
Sok z 2 cytryn, wyciśnij 2 żabki czosnku, 2 łyżeczki miodu i popijaj ja co jakis czas,
Możesz zrobic z większej ilości tylko wtedy wszystkiego tyle samo,
gardło mniej boli, wszystko schodzi, teraz tylko kaszel.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Ciekawa1234 jesli wyszła ci chociaż słabiutka kreska to jestes w ciazy. Zrob badanie z krwi albo idz do lekarza :) Gratuluje
Ja dzis mega busy day. Duzo atrakcji i zwiedzania i chodzenia i słonko i teraz dopiero od rana wróciliśmy i jestem padnięta i słabo si czuje i gardło mnie boli, ale dzien udany- takie lubię a nie siedzenie i pierdzenie w kanapę :)
W weekend łatwo was nadrobić bo mało piszecie :)
Miłego wieczorka

Na gardło dobry jest też imbir. Można ssać świeży. Działa odkażająco.
Hmm, muszę znaleźć link do fajnej nalewki z miodem, cytryna i imbirem. Ratowałam się nią w pierwszej ciąży. Dodawałam sobie do herbaty. Jak znajdę to podeślę.

Chyba maluszkowi nie spodobał się w kinie zbyt głośny zwiastun - dostałam dwa kopniaki kilka cm poniżej pępka. Także jelita to to nie były ;-)

Miłej nocy

reklama
@HappyBabyMama a co zwiedzalas?
Ja dziś objadałam się bardzo rybka górska,byłam na grzybach i juz miałam dość.
Jak u was z wagą? Ja jem tyle co wcześniej i ciągle leci mi waga do góry.bede ważyć tonę jak tak dalej pójdzie.

Do góry