reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja wlasnie wróciłam z parku
Teraz odpoczywam, a Jula z Dziadziem urzęduje
Włączyłam film i za 3 h do pracy
Ale za tydzien bede miała juz wyrobione 600 h i ufff bedzie macierzyński
Cieszę sie
A ja chciałabym dwa dni pobyczyć sie w domu
Musze córce poukładać zdjecia, wywołać z trzech lat [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza :)
Witam wszystkie bardzo porannie. Coś nie moge spać. Wczoraj bylam w domu koło 23.
Az tylek mi zdretwial I sie o dzidzie martwilam czy dotleniona jest.

Druga
Dzien dobry
Ja jakos 1-2 kg na plusie, ale do stanu sprzed ciazy nadal minus. Ale moja waga prosze sie nie kierowac,bo ja akurat mam nadwage.
Dziewczyny gdzie kupic rogala ale z prawdziwego zdarzenia a nie takiego o po trzech praniach bedzie do niczego? Jakas konkretna firma cos?

Czwarta [emoji16]

Dzien dobry (choć chyba nie dla mnie) od 3:30 w nocy nie moge spac meczy mnie koszmar co probowalam zasnąć to jak zapauzowany film od nowa [emoji24] do tego całe zycie spałam na lewym
boku jedyna moja pozycja do spania a teraz jak na złość nie moge zasnąć tak. A budzę sie zawsze na plecach z rękoma wyciągniętymi nad głowa [emoji52] myślicie, ze cos sie moze stać od takiego spania ?

Udanej niedzieli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry