Dzień dobry wszystkim. Witam
@lidianaaa :-)
Szkoda, że nie mam stałego dostępu do internetu, bo strasznie za wami tęsknię, gdy nie mogę przynajmniej trochę poczytać, co u was słychać. A później was nadrobić to niezły wyczyn ;-)
U mnie wszystko dobrze. Byłam u lekarza w środę. Nie robiłam usg, ale dokładnie mnie przebadał i stwierdził , że bobas "rośnie jak tra la la" cokolwiek to znaczy
@Shaer całe szczęście, że sytuacja się unormowała. Bardzo się martwilam, jak czytałam Twoje posty. Życzę dużo zdrówka i wytrwałości
Rany jak was czytam, to mam wrażenie, że jesteście bardzo rozsądnymi bankami. Nieraz jak patrze na niektórych rodziców, to dochodzę do wniosku, że powinno się im zabronić robienia dzieci. Ostatnio mój W opowiadał mi, że stanął na chwilę ze swoim znajomym, który miał przy sobie paro miesięcznego berbecia. Ojciec kompletnie pijany, dziecko ryczy. Mój luby zwrócił mu uwagę , że mały ma przemoczoną pieluchy, ale nawet to do niego nie dotarło. Szkoda, że mnie przy tym nie było, bo od razu bym zadzwoniła po policję. Co za patola
Zazdroszczę wam, że czujecie juz ruchy. Ja nie mogę się doczekać, ale to dopiero 16 tydzień, więc pewnie jeszcze trochę poczekam