reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@MartynaM jak mąż tak dobrze wyposażony to na dwójce dzieci się nie skończy;)myślę że to chłopczyk a nie pepowina i kiedyś uszczęśliwi jakaś kobietę;)
@Lindia ja też biorę pregne plus.o tym składniki o którym pisałaś nic nie wiem.
@Shaer a ty się już tak dobrze czujesz ze obiady gotujesz?jak Twój m się zachowuje,pomaga ci coś po tym szpitalu czy ma w dupie nadal?A gowniarom dobrze odpowiedziałaś,ja bym odpowiedziała jeszcze gorzej.Teraz nastolatki to straszne chamy,oczywiście nie wszystkie ale większość niestety.

reklama
@Lindia ja akurat biorę pregnę plus. No i nie słyszałam nic na temat choliny w ciąży.
@lidianaaa witaj :)
A ja w koñcu muszę kupić sobie spodnie ciążowe bo zwykłe już mnie cisną. Niby nadal jestem z wagą na minusie ale ostatnio brzuszek trochę mi urósł :D

Gotuje. Ja malo co z gotowizny moge zjesc wiec poniekad nie mam wyboru.M troche pomaga, po zakupy byl i z mlodym sie bawil bo ja jakos cierpliwosci nie mam do niego ostatnio. Chcialabym polezec w cizzy i spokoju a mlode gada, gada, gada i pyta, pyta i ciagle cos chce. A niecierpliwa koszmarnie.
Dzis rozmawialam ze znajoma.We wrzesniu rodzi szoste dziecko, ma corke i czterech synow w tym jednego z autyzmem. Pytam jak znosi ostatnie tygodnie ciazy, a ona "a czy ja wiem, nie mam czasu sie zastanawiac w sumie"
I chyba cos w tym jest.

Witam ;) 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża? ;)

Witam ;) 15.07 powinnam dostać @ lecz 5 dni przed terminem miałam lekkie plamienie które trwało 2 dni o kolorze różowym. Robiłam wtedy 2 testy tej samej firmy i wyszły negatywne , @ spoznia mi się juz miesiąc , bola mnie piersi i czasami pobolewa w brzuchu jak na @ . Robiłam 3 dni temu test i wyszła na nim 2 blada kreska lecz widoczna i tak już została , czy myślicie że to ciąża? ;)
tak :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciekawa1234 też mi się wydaję tak jak Martynie że jesteś w ciąży - też miałam słabą drugą kreskę, plamienia miedzy okresami to była norma u mnie , może poczekaj z dzien/dwa i zrób ponownie :)

Shaer dobrze przygadałaś głupim małolatom:) ja ostatnio tak naskoczyłam na faceta który wyprzedził mnie do nowo otwieranej kasy w h&m (ja byłam pierwsza w kolejce żeby nie było) że sama się zdziwiłam skąd w mnie ten wybuch :D hehe

Lindia Ja biorę pregna plus i pregna dha (w sumie nie wiem czy potrzeba oba ale gin mi tak kazała a ja pokornie biorę, wcześniej brałam fembion ale to pierwsza gin mi zapisała a że ją zmieniłam, to nowa powiedziała że w nich niby jest za dużo zbędnych dodatków)

Do góry