reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam...

Ech mialam straszne koszmary...wzielam relefon do reki by odciagnac mysli...by oczyscic umysl bo ciagle mysle i tym co snilam ehhh;(

Danutka wspolczuje krwotoku...
Ja sadze ze u syna to ze rosnie, mloda tez kiedys misla etap ze ja bolaly kolana...ale obserwuj...

Maryqska napewno juz skonczylas prace[emoji4]

Troche posiedze i pojde dalej spac

Shaer- dobrze, że sytuacja w miarę panowana, uważaj na siebie i w miarę możliwości się oszczędzaj.
Szczerze mówiąc od samego początku zaintrygował mnie Twoj nick, mnie -osobie z celiakią kojarzy się on mocno na żółto :)

Dlaczego na zolto? Shaer to skrot od "Saherrawedd"

Danutka
Ja bym poszla z synkiem do reumatologa. Bole sa od tego ze zapewne rosnie, ale na wszelki wypadek zrob mu morfologie i sprobuj zdobyc skierowanie.. Moze to byc tez mlodziencze zapalenie stawow (cierpialam na to jako dziecko i bol byl paskudny, wylam po nocy) ale z koscmi nie ma zartow wiec lepiej podmuchac na zimne.

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-) nurofen synkowi pomógł,przespal nockę. Rano na nic nie narzeka, zdarza mu się tylko nocą, tak,że płacze i wyrywa go ze snu. Bóle nocne kojarzą mi się właśnie z hormonem wzrostu.. Będę trzymać rękę na pulsie.

Ja wstałam z bólem głowy i pleców. A tak chwalilam sobie poduszkę ortopedyczną....

Maryqska,bierzesz coś na ten kaszel?

Chyba stodal wolno w ciąży.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana

U mnie zatkany nos i odmiennie do wczoraj brak chęci do czegokolwiek [emoji15]

Ja tez strasznie sie boje o ta ciaze wciąż myśle czy wszystko gra. Moze przez ten angielski tryb prowadzenia jej, a moze przez myśl, ze moja teściowa poroniła 4 razy w tym 3 po zaleceniu szwu i to wysokie ciaze 20tc, 22tc i 24tc. Moze jak zacznę czuć juz kopniaki regularnie to nie bede sie tak stresować.

Miłego weekendu [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlaczego na zolto? Shaer to skrot od "Saherrawedd"

Danutka
Ja bym poszla z synkiem do reumatologa. Bole sa od tego ze zapewne rosnie, ale na wszelki wypadek zrob mu morfologie i sprobuj zdobyc skierowanie.. Moze to byc tez mlodziencze zapalenie stawow (cierpialam na to jako dziecko i bol byl paskudny, wylam po nocy) ale z koscmi nie ma zartow wiec lepiej podmuchac na zimne.
Pójdę do pediatry,niech mu zleci crp. Ehh...

Dzięki dziewczyny :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry