reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam...

Ech mialam straszne koszmary...wzielam relefon do reki by odciagnac mysli...by oczyscic umysl bo ciagle mysle i tym co snilam ehhh;(

Danutka wspolczuje krwotoku...
Ja sadze ze u syna to ze rosnie, mloda tez kiedys misla etap ze ja bolaly kolana...ale obserwuj...

Maryqska napewno juz skonczylas prace[emoji4]

Troche posiedze i pojde dalej spac

Shaer- dobrze, że sytuacja w miarę panowana, uważaj na siebie i w miarę możliwości się oszczędzaj.
Szczerze mówiąc od samego początku zaintrygował mnie Twoj nick, mnie -osobie z celiakią kojarzy się on mocno na żółto :)

Dlaczego na zolto? Shaer to skrot od "Saherrawedd"

Danutka
Ja bym poszla z synkiem do reumatologa. Bole sa od tego ze zapewne rosnie, ale na wszelki wypadek zrob mu morfologie i sprobuj zdobyc skierowanie.. Moze to byc tez mlodziencze zapalenie stawow (cierpialam na to jako dziecko i bol byl paskudny, wylam po nocy) ale z koscmi nie ma zartow wiec lepiej podmuchac na zimne.

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-) nurofen synkowi pomógł,przespal nockę. Rano na nic nie narzeka, zdarza mu się tylko nocą, tak,że płacze i wyrywa go ze snu. Bóle nocne kojarzą mi się właśnie z hormonem wzrostu.. Będę trzymać rękę na pulsie.

Ja wstałam z bólem głowy i pleców. A tak chwalilam sobie poduszkę ortopedyczną....

Maryqska,bierzesz coś na ten kaszel?

Chyba stodal wolno w ciąży.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana

U mnie zatkany nos i odmiennie do wczoraj brak chęci do czegokolwiek [emoji15]

Ja tez strasznie sie boje o ta ciaze wciąż myśle czy wszystko gra. Moze przez ten angielski tryb prowadzenia jej, a moze przez myśl, ze moja teściowa poroniła 4 razy w tym 3 po zaleceniu szwu i to wysokie ciaze 20tc, 22tc i 24tc. Moze jak zacznę czuć juz kopniaki regularnie to nie bede sie tak stresować.

Miłego weekendu [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlaczego na zolto? Shaer to skrot od "Saherrawedd"

Danutka
Ja bym poszla z synkiem do reumatologa. Bole sa od tego ze zapewne rosnie, ale na wszelki wypadek zrob mu morfologie i sprobuj zdobyc skierowanie.. Moze to byc tez mlodziencze zapalenie stawow (cierpialam na to jako dziecko i bol byl paskudny, wylam po nocy) ale z koscmi nie ma zartow wiec lepiej podmuchac na zimne.
Pójdę do pediatry,niech mu zleci crp. Ehh...

Dzięki dziewczyny :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry