@marlena:) i @kathana gratulacje dla waszych córeczek
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Chciałabym chlopca I obstawiam chlopca z kilku powodow min dlatego ze w ciaze zaszlam na sam koniec owulacji I ciaza jest zupełnie inna niz z oliwia, ale jak bedzie dziewczynka to tez bedzie super, córka sie ucieszy I te wszystkie codne rozowe rzeczy.Bede trzymac kciuki A co obstawiasz ? I chcesz miec chlopca czy dziewczynke ?
babyWOW
Fanka BB :)
Dziewczyny ale jajca Dzisiaj do mnie zadzwoniła koleżanka i oznajmiła mi ze będę ciocia, a po 10 minutach już u mnie była Taka podekscytowana ze aż drzala Z naszych wyliczeń wyszło ze zaszła dzień po tym jak jej powiedziałam o mojej ciazy... Mówiła ze jak jej powiedziałam to w domu się poplakala, bo jej się przykro zrobiło...A tu ciach zachciało jej się i na drugi dzień sobie zrobiła bardzo się ciesze bo ma 8 letnia corke która marzy o rodzenstwie. .. I nawet teraz mówi ze niech jej obieca ze naprawdę dzidzia jest i ze niech czasami nie zmienia zdania i żeby była już dzidzia do końca. Jest w 5 tyg Przepraszam Was ze rzadko pisze... Ale czytam za to codziennie Piszecie często o swoich pociechach, a ja mogę sobie tylko poczytać, bo wypowiadać się nie mogę ( jak na razie) I faktycznie nieraz ciężko Was nadrobić buziolki i słodkich snów
ankamaz
No to chyba toCzyli krwinki białe? Bo nie mam w opisie w moczu leukocytow
kolorowaMama
Hehehe laski jak zawsze na noc produkcja [emoji15][emoji12]
Gratuluje udanych wizyt [emoji7]
Z minuty na minutę wyszła mi kolejna opryszczka pod nosem ogromna ide jutro z rana do GP niech mi cos da bo maskara [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanych wizyt [emoji7]
Z minuty na minutę wyszła mi kolejna opryszczka pod nosem ogromna ide jutro z rana do GP niech mi cos da bo maskara [emoji24][emoji24][emoji24]
HappyBabyMama
BabyWow to super. To za kolezanke tez bedziemy trzymać kciuki Przyniosłas jej szczęście.
Kolorowa Mamam idź do lekarz niech Ci cos przepisze, a może osłabiona jestes i dlatego ci wychodza, albo bobas coś z Ciebie wyssał
Kolorowa Mamam idź do lekarz niech Ci cos przepisze, a może osłabiona jestes i dlatego ci wychodza, albo bobas coś z Ciebie wyssał
kolorowaMama
BabyWow to super. To za kolezanke tez bedziemy trzymać kciuki Przyniosłas jej szczęście.
Pójdę bo teraz ledwie jem bo mam jedna z kąciku ust a teraz pod nosem jak Hitler [emoji85] o mamo masakra [emoji79][emoji849][emoji849]
Witam
Tyle stron do nadrabiania
Mam nadzieje ze nikogo nie omine
Dziewczyny gratuluje wizyt udanych
Marlena a Tobie dziewczynki wymarzonej[emoji4]
KolorowaMama mega wspolczuje opryszczki...
Ja jakos kolo 10tc mialam dwie opryszczki na ustach...niczym niemoglam smarowax bo w aptece uslyszalam ze zadnych masci jak w ciazy jestem...
Na szczescie niebyly takie tragiczne...
BabyWow gratulacje dla koleznaki
Shariotka no ciekawe z tym brzuchem...ja rozlalam sie na boki...z corka mialam to samo...ale ja jak tyje to idzie w brzuch i boczki...
Na prenatalnych lekarka powidziala ze prawdopodobnie syn, a dzis mojej znajomej mama poprosila bym pokazala dlonie...i powiedziala ze dziewczynka bedzie
Chodzilo w tym ktora strone pokaze dloni hihi
Ja wizyte mam za tydzien w srode, jutro jade na badania bo mialam wykaz do zrobienia!
Wczoraj w koncu powiedzieliamy corce, bardzo sie ucieszyla i stwierdzila ze chce siostre, bo brat to jedynie moze byc ale starszy hihi.
Obiecalam ja zabrac na wizyte i pokazac jej dzidziusia[emoji4]
Aniay to zaciskamy kciuki bys poznala plec[emoji4]
Tyle stron do nadrabiania
Mam nadzieje ze nikogo nie omine
Dziewczyny gratuluje wizyt udanych
Marlena a Tobie dziewczynki wymarzonej[emoji4]
KolorowaMama mega wspolczuje opryszczki...
Ja jakos kolo 10tc mialam dwie opryszczki na ustach...niczym niemoglam smarowax bo w aptece uslyszalam ze zadnych masci jak w ciazy jestem...
Na szczescie niebyly takie tragiczne...
BabyWow gratulacje dla koleznaki
Shariotka no ciekawe z tym brzuchem...ja rozlalam sie na boki...z corka mialam to samo...ale ja jak tyje to idzie w brzuch i boczki...
Na prenatalnych lekarka powidziala ze prawdopodobnie syn, a dzis mojej znajomej mama poprosila bym pokazala dlonie...i powiedziala ze dziewczynka bedzie
Chodzilo w tym ktora strone pokaze dloni hihi
Ja wizyte mam za tydzien w srode, jutro jade na badania bo mialam wykaz do zrobienia!
Wczoraj w koncu powiedzieliamy corce, bardzo sie ucieszyla i stwierdzila ze chce siostre, bo brat to jedynie moze byc ale starszy hihi.
Obiecalam ja zabrac na wizyte i pokazac jej dzidziusia[emoji4]
Aniay to zaciskamy kciuki bys poznala plec[emoji4]
idealka
Gratuluje córeczek ! [emoji171][emoji1437] Girl power !
BabyWow cudnie ze udało się koleżance, ja liczę na taki sam scenariusz u mojej siostry [emoji7]
Kolorowych snów wszystkim [emoji4]
BabyWow cudnie ze udało się koleżance, ja liczę na taki sam scenariusz u mojej siostry [emoji7]
Kolorowych snów wszystkim [emoji4]
reklama
kolorowaMama