reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
ja natomiast mam nadzieje ze z mojego Rysiulka nie zrobi sie dziewczynka :) ale to sie dowiem na połówkowym dopiero :) Tez się przyzwyczaiłam już do myśli o chłopcu.
Marlena jakie imię dla dziewczynki?

Mi tesciowa tez gadała bedziesz miała córke a ja nie wiedziałam po czym ona to widzi ale jednak dobrze obstawiała:) Jem ogorki i sledzie a coreczka super ! :)

Może po brzuszku poznała, niby to zabobon, ale ja w dwóch pierwszych ciążach miałam taki szpiczasty, że jak stałam przodem w 6 miesiącu to nie było widać, dopiero jak stanęłam bokiem to mega bebzol.
Teraz mam taki zupełnie rozlany na boki. Może się wreszcie spełni moje marzenie o córeczce, a może sobie tylko wmawiam.

W każdym razie gratuluje Wam dziewczyny córeczek:):)

@malina4444 To trzymamy kciuki, żeby wszystko się potwierdziło :)

Kurcze dziewczyny, jak tak potraficie wróżyć to i ja poproszę:)

A ja nie mam żadnych przeciwwskazań co do term woda nie jest zbyt gorąca a na bombelki nie wchodziłam po prostu popływałam w basenie było super .Potem na pizze pojechaliśmy i tera nie mam siły tak się objadłam.
Marlena super wieści że dziewczynka my chcemy chłopca a zresztą mi tam obojętnie co ma być to będzie.

reklama
Do góry