reklama
Dzień dobry stycznioweczi[emoji295]️
Cieżko Was tutaj nadrobić od wczoraj popoludnia...
@HappyBabyMama, uważam,ze dużo sie tutaj dzieje. Postow jest sporo, nie ma co narzekać [emoji5]
Jeśli chodzi o te ceiczenia, to maja byc takie rozluźniające miednice i mięśnie pośladków itp. Wczoraj poczytałam troche o tym i jest dużo info o ćwiczeniu mięśni kegla. Cwiczycie ?[emoji16]
@MiMeMi ja jeszcze nie wiem czy będe rodzic we Wroclswiu, czy w Legnica(bliżej moich rodzinnych stron) , ponieważ planuje w październiku przeprowadzkę do domu rodziców na rok, jak będe na macierzyńskim. Ale gdybym wybrała jednak Wroclaw, to chyba na Kamienskiego. A Ty?
Gratulacje zdrowej coreczki i udanej rocznicy
Co do drugiego dziecka, to ja bym chciała różnice 2-3 lata. Wiec pewnie wrócę do pracy na jakiś czas i pózniej znowu zabawa jak sie uda [emoji5] niech sie jedno najpierw urodzi[emoji6]
@marlena trzymam dzis kciuki[emoji110]
Jeśli chodzi o Hiszpanie, to ja w tym roku w maju zjezdzialam od Barcelony aż po Andluzje[emoji7] Barcelona piękna, kolorowa, ale jest tam straaaasznie dużo ludzi. Zależy czego szukasz
Ja polecam z całego serca Andaluzje[emoji173]️ Nerja, piękna miejscowość jakieś 70km od Malagi. No i Sewilla cos pięknego, kolorowa i orientalna [emoji7]
@Nutka, miłego wypadu!
Dziewczyny, muszę sie Wam pochwalić [emoji5] wczoraj mój chłopak oświadczył mi sie[emoji173]️[emoji173]️ nie spodziewałam sie tego w ogóle wczoraj. Strzelalam na piątek, bo mamy rocznice..a tutaj taki psikus[emoji7] bardzo sie wzruszyłam, byliśmy w bardzo klimatycznej restauracji, nawet moja ulubiona piosenkę zamówił żeby w tle leciała[emoji16] straszę sie cieszę i jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Miłego dnia wszystkim życzę [emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje zaręczyn :**
MiMeMi
Fanka BB :)
@Marcje gratuluję
Tak, rodziłam na Kamińskiego. Tam są same sale do porodów rodzinnych. Tylko oddział nieraz przepełniony. Ja po pooperacyjnym wylądowałam na patologii. Ale położne bardzo sympatyczne.
No i polecam, szczególnie przy pierwszym porodzie, sale pojedyncze, rodzinne. Ja przez ścianę (chociaż była pojedyncza sala porodowa) usłyszałam jak inna kobieta prze i jakie odgłosy przy tym wydaje. I chociaż byłam tak pozytywnie nastawiona na poród sn to po tych odgłosach z lekka spanikowałam. Aż mi trudno sobie wyobrazić jak kiedyś były same sale z fotelami przedzielonymi tylko parawanami..
Tak, rodziłam na Kamińskiego. Tam są same sale do porodów rodzinnych. Tylko oddział nieraz przepełniony. Ja po pooperacyjnym wylądowałam na patologii. Ale położne bardzo sympatyczne.
No i polecam, szczególnie przy pierwszym porodzie, sale pojedyncze, rodzinne. Ja przez ścianę (chociaż była pojedyncza sala porodowa) usłyszałam jak inna kobieta prze i jakie odgłosy przy tym wydaje. I chociaż byłam tak pozytywnie nastawiona na poród sn to po tych odgłosach z lekka spanikowałam. Aż mi trudno sobie wyobrazić jak kiedyś były same sale z fotelami przedzielonymi tylko parawanami..
betina79
@Marcje gratuluje! macie juz date slubu czy dopiero jak sie malenstwo urodzi bedziecie myslec nad tym?
@marlena:) kciuki za wizyte dzisiejsza, czekamy na relacje. Ja obstawiam chlopaka. Ale nie przywiazywala bym do tego duzej wagi bo nie ufam swojej intuicji
Moj maluszek juz nie tylko niesmialo daje o sobie znac ale zaczal teraz dosyc regularnie I mocniej fikac, szczegolnie po jedzeniu albo na sam wieczor kiedy juz sie poloze. Cudo! I tego faceci moga nam zazdroscic : )
@marlena:) kciuki za wizyte dzisiejsza, czekamy na relacje. Ja obstawiam chlopaka. Ale nie przywiazywala bym do tego duzej wagi bo nie ufam swojej intuicji
Moj maluszek juz nie tylko niesmialo daje o sobie znac ale zaczal teraz dosyc regularnie I mocniej fikac, szczegolnie po jedzeniu albo na sam wieczor kiedy juz sie poloze. Cudo! I tego faceci moga nam zazdroscic : )
@Marcje gratuluje! macie juz date slubu czy dopiero jak sie malenstwo urodzi bedziecie myslec nad tym?
Mam tak samo jak ty Mój M leży koło mnie prawie cały czas wieczorem i trzyma rękę . I jak kopniei maluch to na głos krzyczy czułaś kopie ? A ja do niego cytuje " Mi to mówisz przecież czułam" haha Zazdroszczą nam strasznie
betina79
hah @marlena:) to jest wynagrodzenie dla nas za caly koszmar porodu ; )
I rzeczywiscie cos w tym magicznego jest, ze uwielbiam byc w ciazy : )
I rzeczywiscie cos w tym magicznego jest, ze uwielbiam byc w ciazy : )
reklama
Marcje
Dziękuje dziewczyny za gratulacje wszystkie [emoji8]
Nie mamy terminu, ale na pewno jak dzidzia sie urodzi i ja dojadę do siebie. Zawsze marzyłam o ślubie w czerwcu, wiec pewnie za 2 lata jakoś w czerwcu wlasnie
Nie mamy terminu, ale na pewno jak dzidzia sie urodzi i ja dojadę do siebie. Zawsze marzyłam o ślubie w czerwcu, wiec pewnie za 2 lata jakoś w czerwcu wlasnie