reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dzień dobry stycznioweczi[emoji295]️
Cieżko Was tutaj nadrobić od wczoraj popoludnia...

@HappyBabyMama, uważam,ze dużo sie tutaj dzieje. Postow jest sporo, nie ma co narzekać [emoji5]
Jeśli chodzi o te ceiczenia, to maja byc takie rozluźniające miednice i mięśnie pośladków itp. Wczoraj poczytałam troche o tym i jest dużo info o ćwiczeniu mięśni kegla. Cwiczycie ?[emoji16]

@MiMeMi ja jeszcze nie wiem czy będe rodzic we Wroclswiu, czy w Legnica(bliżej moich rodzinnych stron) , ponieważ planuje w październiku przeprowadzkę do domu rodziców na rok, jak będe na macierzyńskim. Ale gdybym wybrała jednak Wroclaw, to chyba na Kamienskiego. A Ty?
Gratulacje zdrowej coreczki i udanej rocznicy :)

Co do drugiego dziecka, to ja bym chciała różnice 2-3 lata. Wiec pewnie wrócę do pracy na jakiś czas i pózniej znowu zabawa jak sie uda [emoji5] niech sie jedno najpierw urodzi[emoji6]

@marlena trzymam dzis kciuki[emoji110]

Jeśli chodzi o Hiszpanie, to ja w tym roku w maju zjezdzialam od Barcelony aż po Andluzje[emoji7] Barcelona piękna, kolorowa, ale jest tam straaaasznie dużo ludzi. Zależy czego szukasz;)
Ja polecam z całego serca Andaluzje[emoji173]️ Nerja, piękna miejscowość jakieś 70km od Malagi. No i Sewilla cos pięknego, kolorowa i orientalna [emoji7]

@Nutka, miłego wypadu!

Dziewczyny, muszę sie Wam pochwalić [emoji5] wczoraj mój chłopak oświadczył mi sie[emoji173]️[emoji173]️ nie spodziewałam sie tego w ogóle wczoraj. Strzelalam na piątek, bo mamy rocznice..a tutaj taki psikus[emoji7] bardzo sie wzruszyłam, byliśmy w bardzo klimatycznej restauracji, nawet moja ulubiona piosenkę zamówił żeby w tle leciała[emoji16] straszę sie cieszę i jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Miłego dnia wszystkim życzę [emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje zaręczyn :**

@Marcje gratulacje .
Co do sexu to ja w ciąży mam wielką ochotę wystarczy że leże koło mojego i juz bym mogła a wczesniej różnie bywało,ale ja należę do tych kobiet co pierwsze nie zaczną nie wiem dlaczego daje małe sygnały ale niezaczne niema bata.

@Marcje gratuluję

Tak, rodziłam na Kamińskiego. Tam są same sale do porodów rodzinnych. Tylko oddział nieraz przepełniony. Ja po pooperacyjnym wylądowałam na patologii. Ale położne bardzo sympatyczne.
No i polecam, szczególnie przy pierwszym porodzie, sale pojedyncze, rodzinne. Ja przez ścianę (chociaż była pojedyncza sala porodowa) usłyszałam jak inna kobieta prze i jakie odgłosy przy tym wydaje. I chociaż byłam tak pozytywnie nastawiona na poród sn to po tych odgłosach z lekka spanikowałam. Aż mi trudno sobie wyobrazić jak kiedyś były same sale z fotelami przedzielonymi tylko parawanami..

@Marcje gratuluje! macie juz date slubu czy dopiero jak sie malenstwo urodzi bedziecie myslec nad tym?
@marlena:) kciuki za wizyte dzisiejsza, czekamy na relacje. Ja obstawiam chlopaka. Ale nie przywiazywala bym do tego duzej wagi bo nie ufam swojej intuicji ;)

Moj maluszek juz nie tylko niesmialo daje o sobie znac ale zaczal teraz dosyc regularnie I mocniej fikac, szczegolnie po jedzeniu albo na sam wieczor kiedy juz sie poloze. Cudo! I tego faceci moga nam zazdroscic : )

@Marcje gratuluje! macie juz date slubu czy dopiero jak sie malenstwo urodzi bedziecie myslec nad tym?
@marlena:) kciuki za wizyte dzisiejsza, czekamy na relacje. Ja obstawiam chlopaka. Ale nie przywiazywala bym do tego duzej wagi bo nie ufam swojej intuicji ;)

Moj maluszek juz nie tylko niesmialo daje o sobie znac ale zaczal teraz dosyc regularnie I mocniej fikac, szczegolnie po jedzeniu albo na sam wieczor kiedy juz sie poloze. Cudo! I tego faceci moga nam zazdroscic : )

Mam tak samo jak ty :) Mój M leży koło mnie prawie cały czas wieczorem i trzyma rękę . I jak kopniei maluch to na głos krzyczy czułaś kopie ? :) A ja do niego cytuje " Mi to mówisz przecież czułam" haha :) Zazdroszczą nam strasznie :)

reklama
Dziękuje dziewczyny za gratulacje wszystkie [emoji8]

Nie mamy terminu, ale na pewno jak dzidzia sie urodzi i ja dojadę do siebie. Zawsze marzyłam o ślubie w czerwcu, wiec pewnie za 2 lata jakoś w czerwcu wlasnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry