reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja wlasnie tez słyszałam, ze nie wskazane ciepłe kąpiele, rozważałam wyjechać na kilka dni w góry na ciepłe źrodła, ale mysle i tak sie nie pokapie ;(

Ciekawe co powie lekarz @kathana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki badań. Mocz ok ale z krwi wynika że mam podwyższone trochę ponad norme neutrocyty i krwinki białe. Myślicie że normalne w ciąży, że jednak odbiegamy od tych norm podanych w wynikach?

@malina4444 ja sie naczytałam o opryszczce i z tego co pisza szkodliwa jest dla płodu jeżeli pojawiła sie w ciazy po raz pierwszy a jeżeli bywała wcześniej to nie, mam nadzieje ze to prawda bo mam juz drugi raz w ciazy :/

Zapchany nos tez mnie meczy i pieką oczy :/

@idealka u mnie teraz pierwszy strzał, mówili ze sobie poczekam bo wyjęłam wkładkę anty a ja jak wymodzi z wyliczeń zaszłam 3 dni po wyjęciu :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama nie chodzi o bezpośrednie zagrożenie dla płodu tylko o konsekwencje wirusa- osłabienie organizmu itp. Tak jak podejrzewałam wykluła się opryszczka również u mnie:(

reklama
Do góry