reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja miałam średnia noc usnęłam dopiero po 3
Julka budziła sie z katarem, bólem gardła
I zaraz do pracy na 6h Ych
Musze jutro przejść sie do księgowej i poprosić o wyliczenie godzin czy mam juz 600 przepracowane, zeby być juz spokojnym, to wtedy dostanę macierzyński

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! Wy jak zwykle szalejecie :laugh2:
@Czoperka wielki szacun za pielgrzymkę... Trzymam kciuki!
@kolorowaMama mój kolega ma psa tej rasy. Świetna psinka ale fryzjer musi być często grany ;)
Co do pracy... Teoretycznie już nie pracuje a w praktyce wygląda trochę inaczej :p... No może niedługo sytuacja w naszej małej firmie się ustabilizuje ...ale cieszę się że choć trochę coś robię bo inaczej bym oszalała ...
A ja wczoraj poszalalam przy wekach z ogórków... I dzisiaj odpoczywam bo w nocy niedosc że sny porąbane to brzuch mi strasznie twardniał... Noc mało przespana
Dlatego kończę już sezon ogórkówy :-D czekam na paprykowy

Katem mam podobnie dwa lata Stefan, poronienie i tu tez mi nic nie dają na podtrzymanie i tez sie zamartwiam, bo nie czuje ruchów, choc wymioty mnie sie trzymają dalej

Wczoraj pierwszy raz wymiotowałam w samochodzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co pamietam to jestesmy na mniej wiecej tym samym etapie. Ja 15 tydz zaczynam. Wiec na ruchy mamy jeszcze czas, tym bym sie nie martwila. Wymioty czasem dziewczyny mamja do konca, ale ten wszechobecny strach jest okropny. Nie moge z synkiem sie pobawic normalnie bo mysle czy to moge czy podniesc moge czy nie boli.... tragedia

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się niedzielnie
Kolorowa zakochałam się w Twojej psince cudny.
Czoperka powodzenia i szacunek.
Ja tez dziś trochę km na stuka łam bo ponad 2 j łazi łam po lesie bo pojechaliśmy całą rodzinka na grzyby zebraliśmy wiaderko kurek i trochę jagód chociaż było ich mnóstwo. Ogarnęła te grzyby ugotować am gar kompot z papierowek i śliwek wypralam firany bo prac mi się zachciało i pleców nie czuję powiesze jeszcze pranie i palcem nie rusze

reklama
Do góry