reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny była z nami na początku taka dziewczyna co miała termin na koniec grudnia, początek stycznia. Pamiętam, że mieszkała w Katowicach z facetem, który już miał dziecko i była młodziutka. Pracowała w antykwariacie. Nie widzę jej na liście i mam nadzieję, że wszystko w porządku, tylko już tu nie pisze?
A to Marlena chyba nasza
Edit: o widze ze mnie uprzedziliście ;)

Kiki oby to nie byl wirus, a nawet jesli to zeby Ciebie ominal szerokim lukiem. Moj synek tez ostatnio zlapal grype zoladkowa wirusowa ewidentnie bo wszyscy naokolo byli chorzy, ale mnie na szczescie sie udalo uciec przed tym
kathana dziewczyna z antykwariatu to na pewno nasza @marlena:)

Lece na obiadek, dzisiaj chyb atylko jakas zupe dobra na szybko wsune. Nie mam ochoty na nic innego.
A co do chipsow to niestety musze sie przyznac ze tez juz mialam takie grzeszki w tej ciazy... Tyle ze ja Lays Kurczak z rozna albo babecue ;-)

Hej dziewczyny!

Niezapominajka - życzę wam wytrwałości w pomocy synkowi. Szybko macie diagnozę, wiec napewno uda się zniwelować objawy, najważniejsze ze wiecie, co się dzieje.

Anula 3 mam kciuki za Was! Na pewno warto na spokojnie wszystko przemyśleć, nic na szybko. Chciałabym aby Twój mąż cos zrozumiał..

Kathana gratuluję córci [emoji4][emoji170]

Kiki mam nadzieję, że wyjdziecie z wyjazdu bez szwanku!

Ja w poprzednim tygodniu kupiłam rogala do spania. Na Allegro supermami. Kształt C. Jestem wniebowzięta, uwielbiam go [emoji1]

HappyBaby powodzonka na wizycie, miłego widoku synka [emoji7] &

Czy ktoś jeszcze dzis wizytuje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podziele sie czyms pozytywmym dla odmiany. Wczoraj wieczorem ja sie kladlam spać a moj jeszcze szedl pograc ale jak mi mówił dobranoc to spojrzal na mnie z taka miloscia, a dziś rano po obudzeniu spojrzal mi w oczy I powiedział że jestem piekna.
Normalnie az mi sie tak cieplo na sercu zrobiło.

reklama
Do góry