Hej!
@Truskaweczka2017 dokladnie mam na to samo chcicę często! Dokładnie Lays'y zielona cebulka hahha Nawet teraz na mnie czekają, a dodam, że przed ciążą to sobie robiłam chipsy z jarmużu a nie takie g… no ale jak mi się chce to co?
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Dajcie znać po
@Niezapominaja nie miałam nigdy doczynienia z dziecmi z ZA, ale wierzę, że Wasze odpowiednie podejście, wiedza oraz terapia przyniosą wspaniałe rezultaty! Trzymam za to mocno kciuki :*
Jeśli chodzi o kołyski to ja sobie chwaliłam na początku coś takiego
Link do: KOŁYSKA MILLY MALLY MELODY LUX 4w1 +PILOT +POŚCIEL
przede wszystkim kołyska ma i kółka które pozwalają przemieszczać kołyskę, no i płozy do bujania.
Kołyski już dawno jednak się pozbyłam i mam nagrane już od szwagierki używane inne małe łóżeczko na pierwsze miesiące.
Link do: CHICCO NEXT 2 ME ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE DOSTAWKA +GR
To z kolei ma fajną opcję jakby dostawki do łożka rodziców przez co "obsługa" w nocy powinna być bardzo wygodna
A tak poza tym to wyobraźcie sobie, że jestem z powrotem w Szczecinie. Wczoraj po południu córka znajomych u których nocowaliśmy zaczęła strasznie wymiotować. Tak się biedna męczyła, torsje itd aż do nocy, ale my podjęliśmy decyzję że wracamy, bo nie wiadomo czy coś jej zaszkodziło czy to może wirus…Mam nadzieję, że mimo jakiegoś tam kontaktu z małą, nam nic nie będzie. Zaaplikowałam sobie i rodzince probiotyki i pozostaje czekać na rozwój wydarzeń.
Tak to siedzę dziś w domu z synkiem, bo uznał, że skoro z wyjazdu nic nie wyszło to należy mu się dzień wolnego od półkolonii
Miłego dziewczyny