kolorowaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę coś znaleść. Dla chcącego nic trudnego chociaż na kilka godzin zeby było gdzie wyjsć do ludzi wystroić sie tak jak piszesz No to sa wlasnie dylematy cokolwiek by sie nie zrobiło to cos nie tak. Ale trzeba sie kierować swoim dobrem bo jak my jesteśmy szczęśliwe to dzieci i mężowie tezDziewczyny, ja siedzę z 3,5 roku w domu, skończyła mi się umowa zaraz po ślubie , postanowiliśmy o dziecku bo zanim znajdę pracę, zanim umowę sensowną itd. Teraz syn ma 2,5 roku prawie , od września przedszkola, a ja nadal w domu , pewnie jeszcze z 2 lata, to jest straszne! Ja nie mam powodów, żeby się umalować, żeby się wystroić, buty wygodne - bo przecież w pantoflach nie nabiegam za synkiem, ubrania oby ciemne - bo zaraz mnie uwali czymś, wygodne koniecznie ;/ Myślę, że to chora sytuacja jest, to nie jest dobre ani dla mnie ani dla syna. Fakt, że nie siedzę z nim sam na sam, ciągle staram się wychodzić do innych dzieci, ale się zapuściłam strasznie. Nie pamiętam nawet kiedy sobie włosy wyprostowałam . W niedzielę do Kościoła czasem się wystroję jak babka z wioski to sama siebie nie poznaję ;p
Teraz powiedziałam,że urodzę i po pół roku szukam pracy - będzie mega ciężko, po 1. pracy w moim miasteczku nie ma, po 2. po 5 latach ja nie wiem co i jak gdzie
Też tak myślę,Dasz radę coś znaleść. Dla chcącego nic trudnego chociaż na kilka godzin zeby było gdzie wyjsć do ludzi wystroić sie tak jak piszesz No to sa wlasnie dylematy cokolwiek by sie nie zrobiło to cos nie tak. Ale trzeba sie kierować swoim dobrem bo jak my jesteśmy szczęśliwe to dzieci i mężowie tez
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i gratuluje synka a nutka ty sie juz pewnie 27 dowiesz płeć
Hej, ja na szybko tylko napisać, że jestem po badaniu, wszystko dobrze i MAMY DRUGIEGO CHŁOPAKA!
Ooo super. Gratuluje.gratuluje