reklama
malina4444
Fanka BB :)
malina4444
Truskaweczka2017
Moderatorka
@malina4444 ale super pokój sama wszystko robiłas?
malina4444
Większość, razem z moim mężem. Polowaliśmy na stare tanie meble, a póżniej odnawialiśmy. Szafa i biurko mają namalowane mapy. Sporo dodatków kupiłam w lumpie na Allegro i na eBayu no i uszyłam sama. Statki w większości odziedziczyłam, po wujku, który je sklejał ale znudziły mu się.
Truskaweczka2017
Moderatorka
Zazdroszczę talentu na prawdę extra pokój, klimatyczny bardzo
Bridget Jones
Wow Malina świetny pokój,spodziewałam się rysunkowych piracikow i jednej poduszki z kotwica a to wygląda jak z planu piratów z Karaibów. Super te meble przerobione.Synek pewnie zachwycony
malina4444
Synek szczęśliwy, uwielbia Jacka Sparrowa. U Poli w pokoju też zostawiliśmy dużo serducha. Czekam aż potwierdzi się płeć i zabieram się do robienia pokoju dla najmłodszej pociechy.
Czoperka
Happy, ja tam mam suwaczek żeby pamiętać w którym tygodniu jestem a macierzyński to przecież dostaniesz?
Shaer super wiadomość, trochę odpoczniesz
Nizapominaja, tylko trzeba lekarza która da zwolnienie, mój mi odmówił, no ale to nfz
Malina, szacun
Shaer super wiadomość, trochę odpoczniesz
Nizapominaja, tylko trzeba lekarza która da zwolnienie, mój mi odmówił, no ale to nfz
Malina, szacun
reklama
@malina4444 na mnie też ten pokój zrobił piorunujące wrażenie! Gratuluję Wam pomysłu, i zapału aby realizować dziecięce marzenia. Tacy Rodzice to skarb!!!