reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej kochane.

U mnie dzis bez koszmarów, śmieje sie ze B sie wystraszył i męczył mnie pol nocy twierdzac, ze wybije mi koszmary z głowy [emoji23] no cóż podziałało, wyspalam sie jak nigdy ale pewnie zaraz położę sie jeszcze na 2h bo młoda wstaje przed 10 teraz wiec nie mam co robic.

@Nutka trzymam kciuki za wizytę.
@maryquska nic nie mow o pogodzie bo sie plakac chce w tym roku nic wiecej !

[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@malina4444 podziwiam za pomyslowosc I cierpliwosc zeby dokonczyc takie cudo! Ja tez robilam pokoik synkowi ale raczej niz nadzwyczajnego, choc jest kolorowo I przytulnie ; ) W nowym mieszkaniu chce troche poszalec I obydwu wymyslic cos ekstra

Jak tak Was czytam z tymi dodatkami/zapomogami/becikowymi/macierzynskimi/zwolnieniami to dochodze do wniosku ze naprawde nie ma na co narzekac w Pl ;) no moze jedynie mozna sie martwic kiedy ten caly system dupnie bo ciezko sobie wyobrazic zeby rozdawac wszystkim I ciagle byc na plusie ; )
Oczywiscie nie chce zebyscie mnie zle zrozumialy, jesli macie taka mozliwosc to trzeba korzystac z dodatkowych pomocy finansowych! Tylko z ekonomicznego punktu widzenie nie bardzo rozumiem jak to chula ;)

Ja dzis znowu od 6.30 na nogach, wiiec zebralam sie wczesniej do pracy zeby nadgonic to z czym jestem w tyle. A jutro przyjezdza juz maz! : ) wiec dzisiaj po pracy wielkie sprzatanie ; - )

Dzień dobry :)

Ja już po porannej wizycie w laboratorium. Wizytę mam w poniedziałek co prawda, ale jutro wyjeżdzamy na kilka dni do Kołobrzegu odpocząć i nie miałabym później kiedy tego zrobić.

No i oczywiście w laboratorium akcja…Bo na drzwiach wisi karteczka, że poza kolejką kobiety w ciąży, ale oczywiście znalazła się taka, co już nie pamięta jak była w ciąży i nie chciała mnie wpuścić, bo wg niej nic mi nie jest i ciąży jeszcze nie widać hahhah Ale na szczęście przyszła po mnie kolejna ciężarówka, tym razem z niewyparzonym językiem :p i ona już postawiła na swoim i na moim :p Także w sumie mi się udało, ale nienawidzę takich sytuacji…i to jeszcze z rana :/ Eh ludzie i ludziska :(

To niedaleko mnie, bo ja z okolic Lancaster ^___^ I ja zostaje tu na dlugo dlugo (taki przynajmniej jest plan) bo mój luby to Anglik :p

U mnie jest też żółtawa, ale pachnie normalnie więc się nie przejmuje. Jak mam infekcje to wiem że ją mam bo swędzi, piecze, boli itd Teraz tylko upierdliwa jest ilość wkładek które muszę ze sobą targać wszędzie :)

@malina4444 ogarniam dodanie nowych dziewczyn do zamkniętego.

O mnie tez nie zapomnij

Hej dziewczyny!

Kiki zaraz idę do laboratorium po wyniki, zobaczymy, co mnie czeka ! Ale ja nie nastawiam się na uprzejmość, nie wierzę w to, dopóki nie przeżyje [emoji23]

Nutka trzymam kciuki za wizytę [emoji4]

Malina śliczny pokoik! Podziwiam umiejętności, super zorganizowana przestrzeń [emoji5] ciekawe, w jakim stylu będzie trzeci pokoik ! [emoji1]

Za mnie tez dziś proszę zacisnąć kciukasy, o 15 wizyta i to u nowej ginekolożki więc odczuwam mały stresik!

Dzień dobry :)

Ja już po porannej wizycie w laboratorium. Wizytę mam w poniedziałek co prawda, ale jutro wyjeżdzamy na kilka dni do Kołobrzegu odpocząć i nie miałabym później kiedy tego zrobić.

No i oczywiście w laboratorium akcja…Bo na drzwiach wisi karteczka, że poza kolejką kobiety w ciąży, ale oczywiście znalazła się taka, co już nie pamięta jak była w ciąży i nie chciała mnie wpuścić, bo wg niej nic mi nie jest i ciąży jeszcze nie widać hahhah Ale na szczęście przyszła po mnie kolejna ciężarówka, tym razem z niewyparzonym językiem :p i ona już postawiła na swoim i na moim :p Także w sumie mi się udało, ale nienawidzę takich sytuacji…i to jeszcze z rana :/ Eh ludzie i ludziska :(
@KIKI83 wspolczuje, mnie niebawem znow to czeka i juz ostrze sobie pazurki

HappyBaby ale fajnie mieć tu kogoś z księgowości. Też przymierzam się do doradcy ale ja dopiero zaczynam przygotowania więc egzamin pewnie za rok/dwa [emoji6]Gdzie robiłaś podyplomówkę? Jesteś zadowolona? [emoji4]

KIKI to mialas przejscia z rana.. nic przyjemnego. pamietam ze w pierwszej ciazy (w PL) tam gdzie zawsze chodzilam robic badania, pielegniarka za kazdym razem wychodzila ze swojego pokoiku I sama pytala kto nastepny I czy sa kobiety w ciazy. wtedy nikt nie smial podskoczyc a ja nie musialam sie przepychac I wyklocac bo tez tego nie lubie ;)
Idealka a dlaczego do nowego learza idziesz? zmienilas czy Twoj jest na wakacjach tylko? kciuki oczywiscie zacisniete

Idealka i Nutka trzymam mocno kciuki za wizyty :)
Idealka ja podyplomówkę robiłam na Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia ciekawe super wykładowcy- sędziowie, prawnicy, adwokaci i specjaliści - poziom naprawdę wysoki. Nie ma odwoływania zajęć czy skracania tylko wszystko planowo sie odbywa.
Przed zajęciami zawsze materiały były więc można było się przygotować poczytać. Naprawdę porządek.

reklama
Witam

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relacje[emoji4]

Kiki no to mialas przezycie w labo:/ dobrze ze znalazla sie inna ciezarna[emoji4]

Malina swietny pokoik[emoji4] masz wyobraznie!

Shaer no to jeszcze troche i bedziecie wiedziec na czym stoicie! Oby Wam sie udalo tak jak chcecie:/
No a twoj mezu ehhh troche brak slow ze zero wsparcia:/

Co do imienia uwazam ze jesli to dalsza rodzina i wogole, nadalabym imie takie jakie mi sie marzy!

Pamietam moja kumpele jaka byla wsciekla bo nasza wspolna kumpela z ktora tak naprawde odkad byla w ciazy niemialysmy kontaktu...tylko na zasadzie czesc czesc ...a ona sie wsciekla ze dala takie same imie!!!
Dla mnie to troche juz przegiecie:/ ona ma prawo dac imie jakie jej podoba...co z tego ze ona pierwsza dala? Ani to rodzina ani super kolezanka:/ przesadzone strasznie:/

Do góry