reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
image.jpeg
image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    457,9 KB · Wyświetleń: 259
  • image.jpeg
    image.jpeg
    798 KB · Wyświetleń: 254
Większość, razem z moim mężem. Polowaliśmy na stare tanie meble, a póżniej odnawialiśmy. Szafa i biurko mają namalowane mapy. Sporo dodatków kupiłam w lumpie na Allegro i na eBayu no i uszyłam sama. Statki w większości odziedziczyłam, po wujku, który je sklejał ale znudziły mu się.

Wow Malina świetny pokój,spodziewałam się rysunkowych piracikow i jednej poduszki z kotwica a to wygląda jak z planu piratów z Karaibów. Super te meble przerobione.Synek pewnie zachwycony:)

Synek szczęśliwy, uwielbia Jacka Sparrowa. U Poli w pokoju też zostawiliśmy dużo serducha. Czekam aż potwierdzi się płeć i zabieram się do robienia pokoju dla najmłodszej pociechy.

Happy, ja tam mam suwaczek żeby pamiętać w którym tygodniu jestem :p a macierzyński to przecież dostaniesz? :)

Shaer super wiadomość, trochę odpoczniesz :)

Nizapominaja, tylko trzeba lekarza która da zwolnienie, mój mi odmówił, no ale to nfz ;)

Malina, szacun :)

reklama
Do góry