Witam serdecznie [emoji4]
Shaer Twój sen pobił moje [emoji23] u mnie to raczej ja skaczę na boki. Jak się okazuje wiele z nas ma sny erotyczne lub (ta gorsza wersja) sny erotyczne ale z udziałem swojego faceta+osoba trzecia. Nie wiedziałam, ze to takie powszechne [emoji4]
HappyBaby ja tez miałam z trzy dni z ostrym bólem pachwin, kłucia jakby w jajnikach po obu stronach i mega ból macicy, jakby drapanie i jeszcze kłucie jakby w szyjce. Przeszło, fakt faktem trochę bardziej się oszczędzałam. Jak kładłam się, to trochę odpuszczało. Miałam nuz najgorsze myśli, bałam się ze to przez ten natarczywy kaszel ( myślałam juz o oklejającym się łożysku a mój narzeczony wyczytał gdzieś w necie, że kaszel u jakiejś ciężarnej spowodował rozwarcie [emoji50]) wydaje mi się, ze te bóle, to normalne dolegliwości, tylko budzi obawy fakt, że jednego dnia jest super a innego leżę, bo ujść nie mogę. Jutro mam wizytę u gina, wiec jak dowiem się czegoś ciekawego w tym temacie, to dam Ci znać [emoji4]
Ela sądzę, ze jesli pracujesz tyle godzin na stojąco nie od dziś, to nie powinno to stanowić żadnego zagrożenia dla ciąży. Mój lekarz uważa, ze bardziej szkodliwa jest praca siedząca - po tyle godzin. Ja pracuję w księgowości, i na porządku dziennym było siedzenie po 10 godzin przed kompem i dopóki pracowałam miałam plamienia.. Nie zmienia to jednak faktu, ze powoli będzie Ci coraz ciężej.. Do kiedy masz zamiar pracować?
Kiki aż zazdroszczę takich atrakcji, fajny dzionek
Witam nowe styczniówki
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom