reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Wlasnie @Shaer gdzie sie wybierasz? wakacje?
@idealka no to mnie nastraszylas, ja wlasnie 8 godz dziennie siedze przy biurku.. ale poki nic sie nie dzieje to nie bede sie stresowac. poza tym tu to jest normalne ze kobiety pracuja tak prawie ze do porodu (choc ja I tak zamiar 2,5 mc przed porodem juz sobie odpoczac..
Jak tam @KIKI83 twoj dzien upiekszania? pochwalisz sie fryzurka? Ja zawsze po fryzjerze sie lepiej ze soba czuje : )

Zobacz załącznik 765600
To poduszka, którą uszyłam dla synka do pirackiego pokoju. Nie umiem wkleić zdjęcia na koniec postu:confused:

U mnie dzisiaj dziwn dzień. Miałam przykrą rozmowę z moja przyjaciółką. Od jakiegoś czasu osłabł kontakt. Zwalałam to na nasz wyjazd, ona też wyjeżdżała w międzyczasie, no i ma ostatnio więcej pracy. Zaczęło się ok, do momentu kiedy spytałam czy poznała swojego chłopaka z mamą. Dowiedziałam się, że jestem nietaktowne, że po co wogule pytam o co kolwiek z nim związane. Potem już była cała lawina pretensji a na końcu dowiedziałam się, że ona się leczy bo nie może zajść w ciąże a ja jestem w ciąży z trzecim dzieckiem i co ja na to? Powiedziałam , że trudno mi zrozumieć dlaczego mówi mi o tym dopiero teraz, że przyjaciele są właśnie po to żeby wspierać w trudnych sytuacjach i razem przez to przechodzić. Że ona wie o mnie wszystko i często nawet wcześniej niż mój własny mąż. Teraz mam zakaz wspominania o jej facecie, rodzicach i o moim nienarodzonym dziecku. Trudne... Przepłakałam pół dnia.

Witaj niezapominajka :tak:

Kolorowa chcemy fotkę

Uwielbiam robótki ręczne, szydełko, szycie, filcowanie i metamorfozę mebli:).

jesli chodzi o przyjaciolke to ja mam tak samo. moja przyjaciolk przestała sie do mnie odzywac jak zaszlam w ciaze i przez miesiac jest cisza teraz rozmawiamy ale raczej na ostro. znam ja ponad 20 lat i wiem ze chodzi o to ze ja zaszlam w druga ciaze a ona zwlekala a teraz od grudnia jej sie nie udaje.szczerze powiem to dla mne przykre i nawet nie chce mi sie z nia tego wyjasniac.

Jade do mojego poprzedniego miasta. Bardzo je lubilam. Dlatego tez umowilam sie na to usg, bo lekarzem (zreszta ordynatorem na polozniczo ginekologicznym) jest moj byly sasiad, ktoremu karmilam psy jak byl na urlopie.

Dzien dobry.
Dziewczyny ale wy piszecie!!! Szok! Nie.orzypuszczalam ze bedzie tyle do czytania, ale wymieklam. Bylam z syniem na spacerze i graliśmy w pilke. A wy w tym czasie szok!!! Tyle stron. Chyba nic madrego.nie napisze bo musze was najpierw poczytac, ale do tego to.sie wezme wieczorem chyba dopiero bo zaraz obiad jakis dla meza musze wyczarowac. My z Igorem dzisiaj mielismy fish and chips baaardzo zdrowo.

@Betina No po fryzjerze rewelacja!! Nie pamiętałam juz jakie to przyjemne bo odkąd zaczęły sie mdłości 3 mies temu to nie byłam [emoji33] zdjecia raczej nie bede wklejać - najwyżej kiedyś na zamkniętym ale póki co nie mam dostępu ;) tylko zakupy sie nie udały [emoji23] moj shopping dzis sprowadził sie do kupna pasty do zębów w rossmanie [emoji23]to nie był moj dzien na zakupy zdecydowanie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie. Jade tylko w odwiedziny. Takie dluzsze.
Chetnie bym sie przeniosla tam spowrotem, bo miasto jest urokliwe. Zreszta na pewno je idealizuje, bo obecnego calym sercem i szczerze nie cierpie.
Ale przynajmniej odpoczne.
Na kontrakt nadal czekamy. Bierzemy pod uwage cala Polske,aby tylko sie zalapac.

Do góry