Hej dziewczyny... bardzo dawno mnie nie bylo ale nie mialam neta i nie mialam jak tu zajrzec...
No wczoraj mialam wizyte i lekarz powiedzial ze na 100% bedzie dziewczynka czyli w domu bd pelna rodzinka bo mam juz synka 2 lata
Gratulacje :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny... bardzo dawno mnie nie bylo ale nie mialam neta i nie mialam jak tu zajrzec...
No wczoraj mialam wizyte i lekarz powiedzial ze na 100% bedzie dziewczynka czyli w domu bd pelna rodzinka bo mam juz synka 2 lata
Gratulacje[emoji4]Hej dziewczyny... bardzo dawno mnie nie bylo ale nie mialam neta i nie mialam jak tu zajrzec...
Witam mamusie
Ja się ostatnio nie udzielam, bo mam rzadko dostęp do internetu. Ale udało mi się was nadrobić, co graniczy z cudem, ponieważ produkujecie w strasznym tempie
@kolorowaMama myślałam , że tylko ja mam tak poryte sny. Juz kilka razy mi się śniło, że mój W mnie zdradził. Ale później mu je opowiadam i przynajmniej mamy się z czego pośmiać
Jeśli chodzi o wydzielinę to też mam taką żòłtawą i już zaczęłam się tym martwić, ale widocznie to normalne.
Tak sobie myślę, że to moja pierwsza ciąża i coraz bardziej sobie uświadamiam , że to jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu. Miło by mieć z tego czasu jakąś fajną pamiątkę. Może sesja brzuszkowa? Tylko z jednej strony trochę szkoda mi pieniędzy, których i tak nie mam w nadmiarze i może jednak lepiej przeznaczyć je na wyprawkę. Co o tym sądzicie? A może wy macie jakieś fajne pomysły na fajną i niedrogą pamiątkę?