reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam mamusie :)
Ja się ostatnio nie udzielam, bo mam rzadko dostęp do internetu. Ale udało mi się was nadrobić, co graniczy z cudem, ponieważ produkujecie w strasznym tempie :D

@kolorowaMama myślałam , że tylko ja mam tak poryte sny. Juz kilka razy mi się śniło, że mój W mnie zdradził. Ale później mu je opowiadam i przynajmniej mamy się z czego pośmiać ;)

Jeśli chodzi o wydzielinę to też mam taką żòłtawą i już zaczęłam się tym martwić, ale widocznie to normalne.

Tak sobie myślę, że to moja pierwsza ciąża i coraz bardziej sobie uświadamiam , że to jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu. Miło by mieć z tego czasu jakąś fajną pamiątkę. Może sesja brzuszkowa? Tylko z jednej strony trochę szkoda mi pieniędzy, których i tak nie mam w nadmiarze i może jednak lepiej przeznaczyć je na wyprawkę. Co o tym sądzicie? A może wy macie jakieś fajne pomysły na fajną i niedrogą pamiątkę?

Lindia ja na pewno zrobie sesje brzuszkowa ;) generalnie kiedyś jak byłam młodsza i ładniejsza [emoji23][emoji23][emoji23] dorabiałam na fotomodelingu troche kontaktów zostało wiec i ceny sie nie obawiam. Nie wiem ile kosztuje normalnie ale ja np za sesje ślubna z filmem, plenerem, sala i urzędem + fotki ktore poza płyta dotrzymałam na papierze zapłaciłam po znajomosci 100£ gdzie normalnie sam plener wołają od 400 £ w gore

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie :)
Ja się ostatnio nie udzielam, bo mam rzadko dostęp do internetu. Ale udało mi się was nadrobić, co graniczy z cudem, ponieważ produkujecie w strasznym tempie :D

@kolorowaMama myślałam , że tylko ja mam tak poryte sny. Juz kilka razy mi się śniło, że mój W mnie zdradził. Ale później mu je opowiadam i przynajmniej mamy się z czego pośmiać ;)

Jeśli chodzi o wydzielinę to też mam taką żòłtawą i już zaczęłam się tym martwić, ale widocznie to normalne.

Tak sobie myślę, że to moja pierwsza ciąża i coraz bardziej sobie uświadamiam , że to jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu. Miło by mieć z tego czasu jakąś fajną pamiątkę. Może sesja brzuszkowa? Tylko z jednej strony trochę szkoda mi pieniędzy, których i tak nie mam w nadmiarze i może jednak lepiej przeznaczyć je na wyprawkę. Co o tym sądzicie? A może wy macie jakieś fajne pomysły na fajną i niedrogą pamiątkę?

Ja robie sobie co 2 tygodnie zdjęcie brzuszka jak rośnie :) i robie przerobke tych zdjec dodaje cos smiesznego zawsze na koncu to wszystko połacze w jeden filmik :) bede miała niezapomniana pamiątke :)

Anuska, gratulacje :)

Witaj Katrina:) to rownież moja 1 ciąża i tez jestem zielona, ale ba forum są doświadczone mamusie, które dziela sie cennymi informacjami[emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niezapominaja, witaj na naszym forum :) Fajnie macie z tą wspólną firmę. My przez ostatni rok też próbowaliśmy rozkręcić firmę, ale zdecydowaliśmy że jednak lepiej nam zrobi praca osobno. Dogadywaliśmy się i ogólnie dobrze nam się pracuje razem, ale przenosimy pracę do domu, na życie prywatne, za dużo o tym gadamy no i stwierdziliśmy że fajnie jest się nie widzieć przez te parę godzin i zatesknić ;) a co do sportów, to ja też lubię aktywny tryb życia, mamy nawet osobny wątek aktywnych mamusiek :)

Marcje ja też czekam na ruchy... dziewczyny często o tym piszą więc aż się zaczęłam martwić. Dobrze że jutro mam wizytę.

Katrina. witamy :)

Lindia, sesje brzuszkowe sa super :)) Zawsze można zrobić sobie taką mniej profesjonalną. Mi mąż robił tydzień przed porodem, na łące. Bardzo lubię te zdjęcia.

Dziewczyny zobaczcie jakie urocze paputki! Kupuję mojemu Adaśkowi. Poprosiłam o podgumowanie podeszwy, bo chcę żeby je miał na zewnątrz a nie po domu. Do przedszkola byłyby idealne. Link do: PAPUTKI SKÓRZANE | paputki-sweetbaby

Do góry