reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam mamusie :)
Ja się ostatnio nie udzielam, bo mam rzadko dostęp do internetu. Ale udało mi się was nadrobić, co graniczy z cudem, ponieważ produkujecie w strasznym tempie :D

@kolorowaMama myślałam , że tylko ja mam tak poryte sny. Juz kilka razy mi się śniło, że mój W mnie zdradził. Ale później mu je opowiadam i przynajmniej mamy się z czego pośmiać ;)

Jeśli chodzi o wydzielinę to też mam taką żòłtawą i już zaczęłam się tym martwić, ale widocznie to normalne.

Tak sobie myślę, że to moja pierwsza ciąża i coraz bardziej sobie uświadamiam , że to jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu. Miło by mieć z tego czasu jakąś fajną pamiątkę. Może sesja brzuszkowa? Tylko z jednej strony trochę szkoda mi pieniędzy, których i tak nie mam w nadmiarze i może jednak lepiej przeznaczyć je na wyprawkę. Co o tym sądzicie? A może wy macie jakieś fajne pomysły na fajną i niedrogą pamiątkę?

Lindia ja na pewno zrobie sesje brzuszkowa ;) generalnie kiedyś jak byłam młodsza i ładniejsza [emoji23][emoji23][emoji23] dorabiałam na fotomodelingu troche kontaktów zostało wiec i ceny sie nie obawiam. Nie wiem ile kosztuje normalnie ale ja np za sesje ślubna z filmem, plenerem, sala i urzędem + fotki ktore poza płyta dotrzymałam na papierze zapłaciłam po znajomosci 100£ gdzie normalnie sam plener wołają od 400 £ w gore

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie :)
Ja się ostatnio nie udzielam, bo mam rzadko dostęp do internetu. Ale udało mi się was nadrobić, co graniczy z cudem, ponieważ produkujecie w strasznym tempie :D

@kolorowaMama myślałam , że tylko ja mam tak poryte sny. Juz kilka razy mi się śniło, że mój W mnie zdradził. Ale później mu je opowiadam i przynajmniej mamy się z czego pośmiać ;)

Jeśli chodzi o wydzielinę to też mam taką żòłtawą i już zaczęłam się tym martwić, ale widocznie to normalne.

Tak sobie myślę, że to moja pierwsza ciąża i coraz bardziej sobie uświadamiam , że to jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu. Miło by mieć z tego czasu jakąś fajną pamiątkę. Może sesja brzuszkowa? Tylko z jednej strony trochę szkoda mi pieniędzy, których i tak nie mam w nadmiarze i może jednak lepiej przeznaczyć je na wyprawkę. Co o tym sądzicie? A może wy macie jakieś fajne pomysły na fajną i niedrogą pamiątkę?

Ja robie sobie co 2 tygodnie zdjęcie brzuszka jak rośnie :) i robie przerobke tych zdjec dodaje cos smiesznego zawsze na koncu to wszystko połacze w jeden filmik :) bede miała niezapomniana pamiątke :)

Anuska, gratulacje :)

Witaj Katrina:) to rownież moja 1 ciąża i tez jestem zielona, ale ba forum są doświadczone mamusie, które dziela sie cennymi informacjami[emoji122]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niezapominaja, witaj na naszym forum :) Fajnie macie z tą wspólną firmę. My przez ostatni rok też próbowaliśmy rozkręcić firmę, ale zdecydowaliśmy że jednak lepiej nam zrobi praca osobno. Dogadywaliśmy się i ogólnie dobrze nam się pracuje razem, ale przenosimy pracę do domu, na życie prywatne, za dużo o tym gadamy no i stwierdziliśmy że fajnie jest się nie widzieć przez te parę godzin i zatesknić ;) a co do sportów, to ja też lubię aktywny tryb życia, mamy nawet osobny wątek aktywnych mamusiek :)

Marcje ja też czekam na ruchy... dziewczyny często o tym piszą więc aż się zaczęłam martwić. Dobrze że jutro mam wizytę.

Katrina. witamy :)

Lindia, sesje brzuszkowe sa super :)) Zawsze można zrobić sobie taką mniej profesjonalną. Mi mąż robił tydzień przed porodem, na łące. Bardzo lubię te zdjęcia.

Dziewczyny zobaczcie jakie urocze paputki! Kupuję mojemu Adaśkowi. Poprosiłam o podgumowanie podeszwy, bo chcę żeby je miał na zewnątrz a nie po domu. Do przedszkola byłyby idealne. Link do: PAPUTKI SKÓRZANE | paputki-sweetbaby

Do góry