reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny ja też mam zryte sny,bardzo jestem rozwiązała seksualnie w snach;)budzę się zmęczona jakby to działo się naprawdę;)co ta ciaza robi z ludzi.
Malina nie przejmuj się koleżanką,kobiety w sprawach ciąż kompletnie wariuja i rodzi to takie frustracje ze nie maja hamulców. Może z czasem ochłonie i przeprosi.
Miłego dnia wszystkim:)

Ja też mam takie poryte sny :) Erotyczne na maksa jak się budze to jest takie realne ale najgorsze jest to ze w tych snach erotycznym moim partnerem nie jest moj M .. Ja jestem w pracy od rana i usłyszałam dzisiaj komplement od klientki. Cytuje " Ale ślicznie pani wygląda w ciązy, taka panii zgrabniutka taki brzuszek "
Dziwnie mi sie zrobiło haha pierwsza osoba która zauważyła i cos powiedziała :)

Miłego dnia :)

Hej styczniowki!
Dziewczyny ale macie zdolności! Brawo! Zawsze podziwiałam moją ciotkę za szydelkowanie. Ona nawet ubrania dziergala. Chyba to zajecie uczy cierpliwości :happy2:
Witam nową mamusie. Fajnie, że ciągle ktoś jeszcze dołącza :happy2:
Wszystkie powoli ale dużymi krokami zbliżamy się do usg polowkowego. Ale ten czas szybko leci. Ale obawiam się, że drugą połowa będzie wolniej zwłaszcza, że to okres zimowy.
Ja mam nadzieję, że na usg dowiem się kto mieszka w brzuszku i już od kilku dni daje o sobie znać :laugh2: nad ranem lubi się poprzeciagac.
Natchnełyście mnie na tego fryzjera. Może i ja bym jakieś cięcie zrobiła :p. Ale bez farbowania

Ja ostatnio na grupie na fb Mama w Warszawie sprzedam kupię zamienię znalazłam super łóżeczko. I za grosze. Ale niestety ktoś mi z przed nosa sprzatnal. Nie wiem jak z telefonu zdjęcie wstawić bo bym wam pokazała. Łóżeczko jest z szufladami na dole i z boku z szafeczka gdzie góra jest na przewijak. Bardzo dobre rozwiązanie jeśli ktoś ma małe mieszkanie i nie ma za bardzo miejsca na dodatkowe mebelki dla dziecka. Niestety łóżeczko było kupione w Wegrzech.

I mam jeszcze pytanie do dziewczyn co maja większa wydzielinę czy ona jest bezbarwna
Bo moja jest taka żółtawa
Nie mam innych objawów ale juz sama nie wiem ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez jest zoltawa. Nie jest idealnie przezroczysta. I czasem mam takie gluty ciagnace zolte. Sorry za okreslenie. Macie tak samo?

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry