w takim razie pooprosiłabym jakąś dobrą Duszę o dodanie mnie- kolorowa jako Blondi? no ja to muszę zobaczyć!Ankamaz jest pokaz na zamkniętym [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katem86
Fanka BB :)
Ja tez bylam w takiej sytuacji z moja przyjaciolka. Bala mi sie powoedziec o ciazy bo ja po pozamacicznej staralam sie i nie moglam zajsc.... a teraz ona jest w 22 tc a ja w 14 [emoji16]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
olivka85
http://www.klinikap.pl/1.htmDziewczyny, ktore mieszkaja w Warszawie. Moze znalazly bysmy jakas fajna szkole rodzenia i poszlybysmy do niej razem? Co Wy na to? Byloby nam razniej i mialy bysmy okazje sie poznac... @olivka85 ja tez mysle o porodzie w Szpitalu Orłowskiego... Moze tam jest jakas niedroga Szkola rodzenia...
To link do szkoly rodzenia. Jest tam napisane, ze po 25 tc trzeba sie zglaszac na zajecia i szkola jest darmowa. Ja mam dylemat ze szkola, poniewaz zajecia sa od 18 czy tutaj czy w mojej przychodni, a ja nie mam co z dzieckiem zrobic. Raz juz chodzilam w mojej przychodni bylo bardzo fajnie. Nie chcialo mi sie dojezdzac do szpitala.
Pomału mozesz wracac do zycia, tylko nie rob wszystkiego na raz. Skoro masz takie duze dzieci niech troche pomogaJak myslicie, u mnie dzisiaj 4 dzien po amniopunkcji... Myslicie, ze moge juz zrezygnowac z nudnego lezenia i wziac sie za cos pozytecznego? Wczoraj wieczorem wrocily mi dzieciaki i mam sporo prania i obowiazkow, ktore sie nazbieraly przez ostatnie dni... Te 3 tygodnie czekania na te wyniki mnie dobijaja... Nie wiem jak to przezyje...ech
Ja sie nie chwale, wkurza mnie jak niektorzy umieszczaja pierdyliard zdjec swoich dzieci nie dbajac o ich prywatnosc. Ten kto mial wiedziec juz wie.Dziewczyny a powiedzcie mi... chwalilyscie sie juz znajomym i wogole otoczeniu? Jakies posty na fb? Zdjecia z usg? Mnie tak korci zeby caly swiat cieszyl sie ze mna ale nie wiem czy nie za wczesnie.... od dzis 14 tydzien
Wyluzuj. My jak idziemy na grzyby zawsze mamy dlugie spodnie skarpetki i kryte buty. Popsikac sie trzeba jakims offem czy innym dziadostwem i mozna isc. Bylismy tydzien temu synkowi przypaletal sie jeden kleszcz na udzie od wewnetrzej strony mial moze pol milimetra. Zawsze jak wracamy z lasu obowiazkowy prysznic i przeglad kazdego zakamarka. Nie ukrywam, ze maz cieszy sie jak nie wiem, gdy go ogladam, a jak on ma mnie to juz calkiem glupiejeJa nie chwałę się z uwagi na przejścia. Pierwsza poroniona ciąża podcięła mi skrzydełka i tak teraz byłam bardzo ostrożna. Od początku wiedziała moja najbliższa rodzinka, bo nawet gdybym teraz poroniła, chciałabym żeby siostra i rodzice ze mną w tych trudnych chwilach byli. No i oczywiście psiapsióła [emoji4] z cała reszta czekałam.. Jak skończyłam 3 miesiąc powiedziałam koleżankom w pracy. Całej reszcie dalej nie mówię, wychodzi przy spotkaniu, bo brzuszek już widoczny [emoji4] niektórzy lubią przekazywać takie dobre informacje, bo sprawia im to radość i tak powinno być. Każdy powinien robić, jak ma ochotę, to czy powiemy komuś czy nie, nie ma wpływu na przebieg naszej ciąży [emoji3]
Kiki to super przyjemne dostać juz coś dla bobaska. Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy i wiem, ze kolekcjonowanie wszystkiego bedzie niesamowitą frajdą.
Witaj Ineska, na kiedy termin? Chłopczyk/dziewczynka? [emoji4]
Narobiliście mi smaka na grzyby na maxa..! Nawet nie wiedziałam, ze juz są. A gdyby tak porządnie się ubrać do lasu, legginsy w skarpety itepe to może nie ma co bać się kleszczy? Teraz i ja będę miała obawy [emoji4]
Jestem, ale sie nie udzielam.Idealka ja wedlug usg mam termin na 04 ,a 18 tydzień zaczyna mi się w srode. Już sama nie wiem jak te terminy sa liczone. Według @ ginekolog wyliczył mi na 04.01 ale ten na prenatalnych według @ na 31.12
Dziewczyny jesteście może w grupie styczniowych mam na fb? Bo ja jestem.
Pol dnia na forum nie wchodzilam, ledwo dalam rade nadrobic, jeszcze na wieczor mnie glowa rozbolala.
Ja tez nie czuje ruchow caly czas, dzisiaj chyba ani razu.
@malina4444 glowa do gory, moze ta przyjaciolke strasznie boli serce i pewnie musiala sie na kims wyżyć i padlo na Ciebie.
ankamaz
Ciąża zdecydowanie jest zaraźliwa, ja w pierwszej ciąży byłam w tym samym czasie z moją siostrą rodzoną (3 tyg. później ur.) , sąsiadko-przyjaciółką z którą znam sie od malego (dzien po mnie ur.) i jeszcze 4 inne koleżanki bliższe w przeciągu pół roku ur. A jeszcze w szpitalu jak leżałam z sąsiadką to spotkałyśmy inną sąsiadkę z naszego bloku ;p
A teraz mam was
A teraz mam was
Niezapominaja
Zaciekawiona BB
A ode mnie nikt się zarazic nie chce. Tylko ja lapie ciaze jak tylko popatrze na.ciezarna haha.
Pojechalam obmierzyc ogród kobiecie. Byla w ciazy z blizniakami, potem moja przyjaciolka pochwalila sie ze jest w ciazy a za tydzien ja zrobilam test
Moja siostra ciagle twierdzi ze ma czas na macierzystwo jeszcze a kolezanki maja po dwoje albo troje i zakonczyly juz prokreacje (przynajmniej tak twierdza)
Pojechalam obmierzyc ogród kobiecie. Byla w ciazy z blizniakami, potem moja przyjaciolka pochwalila sie ze jest w ciazy a za tydzien ja zrobilam test
Moja siostra ciagle twierdzi ze ma czas na macierzystwo jeszcze a kolezanki maja po dwoje albo troje i zakonczyly juz prokreacje (przynajmniej tak twierdza)
kolorowaMama
Niezapominajka ja niedaleko Heathrow w Slough, jest tu kilka dziewczyn z Uk ale ja chce wrocic do PL jeszcze przed porodem
Malina fotka jest na zamkniętym
Yoan.m kolorowa całe życie była blondi tylko mąż mnie namówił na ciemne
U mnie tez w otoczeniu sporo ciężarnych
Malina fotka jest na zamkniętym
Yoan.m kolorowa całe życie była blondi tylko mąż mnie namówił na ciemne
U mnie tez w otoczeniu sporo ciężarnych
malina4444
A jak się dostać na zamknięty?
Niezapominaja
Zaciekawiona BB
Kolorowa mama fajnie ze macie mozliwosc wrocic. Ja tu jestem prawie pol zycia. Wyjechalam zaraz po maturze. Jak urodzil sie Igor wyrobiliamy mu angielski paszport i sobie od razu skladalismy o onywatelstwo. Tutaj jest masz dom, ale czasem marze o powrocie do polski choc.chyba nie umialabym tam juz zyc. Bylismy na.urlopie na swieta bn i mam wrazenie ze jest tam.coraz gorzej. No ale ja nie mam nic w pl. Tzn jedynie rodzine choc i ona sie znacznie uszczuplila, bo wiekszosc mlodych tez za chlebem wyjechala. Moja siostra jeszcze sie trzyma ale przygotowuja sie z mezem do przyjazdu do nas.
HappyBabyMama
Od kilku dni czyje kłucie po lewej i po prawej stronie trochę jak jajniki na dole i wieczorem mam wrażenie ze czuje bobaska ale nie jestem pewna bo to pierwszy raz to nie wiem czy to to. Czy was tez tak kluje w brzuchu albo w pachwinie jakby?
Ja bym sie grzybów bała jesc w ciazy.
Kupiłam sobie dzis ciążowe spodnie trochę na wyrost moze jeszcze ale beda w razie W. Z dnia na dzien urósł mi brzuch wiec moze za tydzień bedzie ogromny
Ja bym sie grzybów bała jesc w ciazy.
Kupiłam sobie dzis ciążowe spodnie trochę na wyrost moze jeszcze ale beda w razie W. Z dnia na dzien urósł mi brzuch wiec moze za tydzień bedzie ogromny
reklama
ela2016
Zaangażowana w BB
@HappyBabyMama tez czuje klucia i to bardzo bolesne niekiedy ale u mnie to chyba jeszcze za wczesnie bo 14 tydz.
Dziewczyny martwie się bo mam pracę stojaco, 9-10h dziennie, a po takim dniu czuje ból brzucha i krzyże.. myslicie ze to moze byc niebezpieczne?
Dziewczyny martwie się bo mam pracę stojaco, 9-10h dziennie, a po takim dniu czuje ból brzucha i krzyże.. myslicie ze to moze byc niebezpieczne?