reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay dzięki poddaje sie nie piękne nie umiem
To ciasto tak sie kleiło ze nie mogłam spodu wyłożyć i za duzo wyłożyłam chciałam podpiec i taknuroslo ze szkoda gadać
Szkoda czasu
Nie mam sił
Kupie sernik
Lub jakas babkę i lody i arbuza
Pieczenie nie jest mi dane
Musze miec spokój a nie tak na szybko
Ale dziekuje

Jakas musiałam sie Wam wypłakać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ze fajne hustawki nastrojow masz [emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem z Burnley. Zdaje mi sie ze nie bardzo daleko od siebie jestesmy jezeli dobrze sie orientuje [emoji6] bylam usg department i probowala to zmierzyc ale maluszek bardzo sie wiercil i powiedziala ze nie da rady. Jak spytalam czy moze dopochwowo to powoedziala ze nie ma potrzeby bo test z krwi da ten sam rezultat....

A no chyba ze tak, faktycznie usg nie powtorza chociaz zdazaja sie porzadni lekarze... Czasem.
I masz racje ze niedaleko, moze kiedyś bedzie okazja sie spotkac.:)

A no chyba ze tak, faktycznie usg nie powtorza chociaz zdazaja sie porzadni lekarze... Czasem.
I masz racje ze niedaleko, moze kiedyś bedzie okazja sie spotkac.:)
Bardzo chetnie sie spotkam. Teraz musze troche polegiwac bo mialam plamienia wiec nie bardzo sie ruszam z domu ale jak tylko wszystko wroci do normy to sie umowimy [emoji6]

Plamienie?
ech, mam z tym dramat, przez to "leżakowałam" w szpitalu, i "poleżakuje" na L4 aż do rozwiązania.

dziękuje :)

reklama
Plamienie?
ech, mam z tym dramat, przez to "leżakowałam" w szpitalu, i "poleżakuje" na L4 aż do rozwiązania.

dziękuje :)
Ja nie pracuje wiec nie mam l4. Pewnej nocy w 10tc poszlam w nocy do lazienki i zauwazylam krew na papierze. Myslalam ze zejde na zawal. Predko na izbe przyjec ale tu nie daja nic na podtrzymanie do 12tc. Wiec dostalam zakaz sexu i lezenie ile sie da.... i tak leze juz 3 tydzien ale plamjenje minelo po okolo 4 dniach. Teraz juz wiecej sie ruszam ale caly czas zyje w strachu. Tak mi juz chyba zostanie do konca...

Do góry