reklama
Hej wszystkim :*
Odzywam się po długim weekendzie
Dlugo się tak dobrze nie czułam jestem wypoczęta i odstresowana Byłam u siebie pokąpałam się w basenie super spędziłam weekend Wczoraj pojezdziliśmy za alkoholem na wesele i neistety trzeba było udać dużo pieniędzy Co do wyprawki ja mam bardzo duzo ciuszków Wczoraj przegladalam z tesciowa przyszłą ciuszki po synu mojego M i cos sobie powybierałam Do tego byłiśmy wczoraj w ciucholandzie i kupiłam śliczne spioszki Powiem wam nie iwedziałam ze dzieci sa takie malutkie haha myslalam ze to rzeczy na lalki
Ja zaczełam 17 tydzien dzisiaj Dalej nie czuje ruchów ale brzuszek wieczorami przeogromny Mój facet wczoraj wciągnij ten brzuch a ja ze nie potrafie i zaczelismy sie smiac Ja swoje prenatalne cz 2 mam 2.09 w 23 tygodniu czy jakos tak bo lekarze na urlopach bedą ..
Nutka Wszystkiego najlepszego w rocznice :*
Oczywiscie najlepszego wszystkim Aniom
Odzywam się po długim weekendzie
Dlugo się tak dobrze nie czułam jestem wypoczęta i odstresowana Byłam u siebie pokąpałam się w basenie super spędziłam weekend Wczoraj pojezdziliśmy za alkoholem na wesele i neistety trzeba było udać dużo pieniędzy Co do wyprawki ja mam bardzo duzo ciuszków Wczoraj przegladalam z tesciowa przyszłą ciuszki po synu mojego M i cos sobie powybierałam Do tego byłiśmy wczoraj w ciucholandzie i kupiłam śliczne spioszki Powiem wam nie iwedziałam ze dzieci sa takie malutkie haha myslalam ze to rzeczy na lalki
Ja zaczełam 17 tydzien dzisiaj Dalej nie czuje ruchów ale brzuszek wieczorami przeogromny Mój facet wczoraj wciągnij ten brzuch a ja ze nie potrafie i zaczelismy sie smiac Ja swoje prenatalne cz 2 mam 2.09 w 23 tygodniu czy jakos tak bo lekarze na urlopach bedą ..
Nutka Wszystkiego najlepszego w rocznice :*
Oczywiscie najlepszego wszystkim Aniom
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Marlena u mnie też już 17 tc [emoji32]ale ten czas leci.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
A tu mam cisnienie79/62 i jedyne zalecenie magnez,ewentualnie no spa i lezec oszczedzac sie.
A tu mam cisnienie79/62 i jedyne zalecenie magnez,ewentualnie no spa i lezec oszczedzac sie.
HappyBabyMama
Fanka BB :)
O Jezu Shaer to leż odpoczywaj. Jak masz meza w domu to sie dzieckiem zajmie. To ze stresu czy jak? Biedulko trzymaj sie. Moze do innego szpitala spróbuj albo poprostu bierz ten magnez i leż i nie stresuj się duzo bo to też napisa brzuch i wogole. TulamFinalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
rany a co to za szpital? chociaż w sumie u nas też przyjmują na oddział z krwawieniem ale jak przestaje się krwawic wypisują do domu. chyba mi ktoś kiedyś tłumaczył że tak robią bo i tak nic innego nie mogą zrobić to po prostu trzeba leżeć i już więc uznają że leżeć można w domu. a mąż nie może wziąć opieki na Ciebie i zostać w domu?Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
ja jutro zaczynam 17 tc i brzuszek też jest chociaż na razie wygląda jak brzuch po ciąży jak idę ze swoim roczniakiem to raczej wszyscy myślą że mi taki został po synkuMarlena u mnie też już 17 tc [emoji32]ale ten czas leci.
To gdzie bylas w szpitalu?jesli to skurcze zagrażające to powinni cie zbadać.To nie przyjęli coe na oddział?Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
Marlena u mnie też już 17 tc [emoji32]ale ten czas leci.
Strasznie szybko ten czas leci Za nie długo się obejżymy a będzie już grudzień i bum styczeń
reklama
Marcje
Fanka BB :)
Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
Trzymaj sie kochana, odpoczywaj i nie stresuj sie! Jak cos bedzie nie tak, to może spróbuj do innego szpitala... Swoją droga przeraża mnie podejście w naszych szpitalach..:|
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom