reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A ja wlasnie odebralam wyniki badan krwi i moczu. W zasadzie sa dobre, tylko nie wiem skad ph moczu 6... No i martwie sie o tsh, bo u mnie wcrodzinie wszyscy choruja na tarczyce pozs mna.... Narazie to tsh w normie 2.36, ale przez 5 tygodni wzroslo mi z 1,97... Ech....

reklama
Anula w ciazy normy TSH sa inne niz bez ciazy.
Ja sientez b balam, bo mam guza w tarczycy po prawej stronie a moja mama tez choruje na tarczyce.

Kolezanka Zosia chyba miala w weekend jechac do tej Nicei albo pojechala w poprzedni.... Zablokowalam jej nr telefonu. To nie pierwsza akcja tego typu z jej strony wiec znajomosc uwazam za zakonczona.
Jakos ostatnio mam wrazenie, ze coraz wiecej mnie takich pokurwiencow otacza, albo to mi sie hormony jakos na mozg rzucaja, bo prog mojej tolerancji drastycznie opadl....

Dziewczyny proszę nie piszcie tu o takich strasznych rzeczach. Ja dzis rano zaczęłam czytać o ataku i oglądać filmy i tak mnie rozbolał dziwnie brzuch ze jestem pewna ze dzidziuś zareagował na mój stres i smutek. Ja zawsze strasznie przeżywam ataki! Jest to dla mnie cos strasznego płacze i sie smuce ze przecież to sa ludzkie zycia. Teraz w ciazy nie chce sie tak strasznie smucić bo wiem ze stres przenosi sie na dziecko i nawet sie je przydusza. Wiec szybko jak zaczął bolec mnie brzuch to Postanowiłam sie zrelaksować. Włączyłam sobie śpiew ptaków na telefonie i zasnęłam . Wlasnie sie obudziłam a to było ok 10. Telefon padniety. Popołudnie. Nie wchodzę dzis na wiadomości nie włączam tv. Jest to straszne ze tyle ludzi zginęli za nic. Znów zacYnam. Ide wziąsc sie za życie bo przespałam cały dzien . Miłego dnia kochane. Trzeba sie cieszyć każdym dniem.

Anula w ciazy normy TSH sa inne niz bez ciazy.
Ja sientez b balam, bo mam guza w tarczycy po prawej stronie a moja mama tez choruje na tarczyce.

Kolezanka Zosia chyba miala w weekend jechac do tej Nicei albo pojechala w poprzedni.... Zablokowalam jej nr telefonu. To nie pierwsza akcja tego typu z jej strony wiec znajomosc uwazam za zakonczona.
Jakos ostatnio mam wrazenie, ze coraz wiecej mnie takich pokurwiencow otacza, albo to mi sie hormony jakos na mozg rzucaja, bo prog mojej tolerancji drastycznie opadl....

Shear, wiem, ze sa inne i mniejsze, jak bez ciazy tsh do 4,5 jest w normie, to w ciazy do 2,5...a ja sie zblizam pomalu do tej granicy...

A jeszcze dziewczyny co do płci, w każdym kalendarzyku,wróżbie czy co to , wychodziła mi dziewczynka, do zapłodnienia doszło przed owulacją- chodź tutaj to ręki uciąć nie dam, kompletnie inaczej się czuję niż w pierwszej ciąży z synem i teraz jednak znowu syn :)

reklama
Do góry