reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Wypij, jak cos to wysikasz:)
Witam porannie, z lekkim bolem glowy, trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj.
Po nocy brzuch odpuscil ale czuje tak jakby sie rozciagal na dole i po bokach.
Dziekuje za dobre słowa wczoraj sprawily ze poczulam sie duzo lepiej.
Mnie tez znow boli glowa. Leze i pije kawe. Mam nadzieję że ta kofeina nic jej nie zrobi. Chociaz z synem pilam prawie cala ciaze 2 filiżanki rozpuszczalnej. Zbieram sily na placki ziemniaczane, bo mnie naszlo od srody. Ziemniaki tre w blenderze, żeby nie było, ze sie przemeczam :)

reklama
Mnie tez znow boli glowa. Leze i pije kawe. Mam nadzieję że ta kofeina nic jej nie zrobi. Chociaz z synem pilam prawie cala ciaze 2 filiżanki rozpuszczalnej. Zbieram sily na placki ziemniaczane, bo mnie naszlo od srody. Ziemniaki tre w blenderze, żeby nie było, ze sie przemeczam :)
właśnie tak sobie siedze i mysle ze miałabym ochotę na placki ziemniaczane i z czym zrobic na obiad :)
Tez wspomagam sie blenderem :) szkoda paznokci na tarcie

Dziękuje za odpowiedzi dziewczyny. Chciałabym tez dostać zdjęcie w końcu tego mojego malucha:) myślałam ze wszystkie dostaliście. A lekarz określa na podstawie tych pomiarów dokładny wiek ciazy?
To ja juz nie wiem pic przed badaniem czy nie pic :) w poniedziałek mam prenatalne i juz zaczynam o tam myślec.
Marlena powodzenia na wizycie. I poopowiadaj doktorowi o tych wszystkich swoich bólach itp. Ustał ci ci na migrenę poleca w ciazy. Trzymam kciuki.

Ja dostałam dużo zdjeć i 3D bo byłam kilka razy badana. Mój lekarz tez każe skorzystać z toalety przed wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje usg prenatalne trwało 15 min, co do pęcherza nie miałam wytycznych. Dziecko było odwrócone plecami do nas, ale mój gin ma super sprzęt i w jakiś sposób był w stanie manipulować obrazem. Zdjęcie w 3D dostałam ( kiepskie- dobry ginekolog, kiepski fotograf:baffled:). Później było pobranie krwi i wsio. Teraz nadal czekam na wyniki.

Aniay świetna historia z torebkami do zamrażarki :-) :).

Prenatalne miałam tydzień temu ale już denerwuję się czy wszystko ok. Następne usg dopiero 12 sierpnia.:(

słyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.

Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
Jakbym to ja tych ludzi pozabijala. Poplakalam sie wiecie?

reklama
Do góry