reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Wypij, jak cos to wysikasz:)
Witam porannie, z lekkim bolem glowy, trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj.
Po nocy brzuch odpuscil ale czuje tak jakby sie rozciagal na dole i po bokach.
Dziekuje za dobre słowa wczoraj sprawily ze poczulam sie duzo lepiej.
Mnie tez znow boli glowa. Leze i pije kawe. Mam nadzieję że ta kofeina nic jej nie zrobi. Chociaz z synem pilam prawie cala ciaze 2 filiżanki rozpuszczalnej. Zbieram sily na placki ziemniaczane, bo mnie naszlo od srody. Ziemniaki tre w blenderze, żeby nie było, ze sie przemeczam :)

reklama
Mnie tez znow boli glowa. Leze i pije kawe. Mam nadzieję że ta kofeina nic jej nie zrobi. Chociaz z synem pilam prawie cala ciaze 2 filiżanki rozpuszczalnej. Zbieram sily na placki ziemniaczane, bo mnie naszlo od srody. Ziemniaki tre w blenderze, żeby nie było, ze sie przemeczam :)
właśnie tak sobie siedze i mysle ze miałabym ochotę na placki ziemniaczane i z czym zrobic na obiad :)
Tez wspomagam sie blenderem :) szkoda paznokci na tarcie

Dziękuje za odpowiedzi dziewczyny. Chciałabym tez dostać zdjęcie w końcu tego mojego malucha:) myślałam ze wszystkie dostaliście. A lekarz określa na podstawie tych pomiarów dokładny wiek ciazy?
To ja juz nie wiem pic przed badaniem czy nie pic :) w poniedziałek mam prenatalne i juz zaczynam o tam myślec.
Marlena powodzenia na wizycie. I poopowiadaj doktorowi o tych wszystkich swoich bólach itp. Ustał ci ci na migrenę poleca w ciazy. Trzymam kciuki.

Ja dostałam dużo zdjeć i 3D bo byłam kilka razy badana. Mój lekarz tez każe skorzystać z toalety przed wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje usg prenatalne trwało 15 min, co do pęcherza nie miałam wytycznych. Dziecko było odwrócone plecami do nas, ale mój gin ma super sprzęt i w jakiś sposób był w stanie manipulować obrazem. Zdjęcie w 3D dostałam ( kiepskie- dobry ginekolog, kiepski fotograf:baffled:). Później było pobranie krwi i wsio. Teraz nadal czekam na wyniki.

Aniay świetna historia z torebkami do zamrażarki :-) :).

Prenatalne miałam tydzień temu ale już denerwuję się czy wszystko ok. Następne usg dopiero 12 sierpnia.:(

słyszałyście o ataku terrorystycznym w Nicei? Coś strasznego, gość wjechał w tłum ciężarówką i tak przejeżdżał ludzi przez 2 km. Ponad 80 osób zabił, wiele dzieci rannych... Straszne. Przepraszam za te makabreski, ale tutaj wszyscy tym zyją.

Moja znajoma wykupila wakacje w Nicei. Zapytalam ja czy sie nie boi terrorystow. Wysmiala mnie, obgadala przed innymi znajomymi, ze jestem rozhisyeryzowana i nawiedzona. A dzis rano wyslala mi wiadomosc czy jestem z siebie zadowolona.
Jakbym to ja tych ludzi pozabijala. Poplakalam sie wiecie?

reklama
Do góry