reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kochane śpicie w dzien ? Bo ja śpię w nocy normalnie z wstawaniem na siku ale po tym zasypiam normalnie, zaprowadzam młoda do szkoły na 9 a o 10 padam z nóg musze sie położyć i budzę sie ok 13 i to juz któryś dzien z rzędu [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Nie moge uwierzyć, ze jutro zaczynam juz 15 tydzien [emoji7] jak to zleciało szooook!
Wczoraj miałam takie wrażenie jakby cos mi sie poruszało w brzuchu w dolnej części takie wlasnie jakby przelewanie i łaskotanie ale tylko jak leżałam na plecach, jak tylko zmieniłam pozycje na bok jeden bądź drugi spokoj. Myślicie, ze to mogło byc takie pierwsze smyranko? [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może :-) zobaczysz czy się będzie powtarzać :-) mnie smyra jak się schylam, albo siedzę i ma ciasno.
Zazdroszczę Wam troszke, że znacie płeć... Ale śmieje się,że u mnie dziewczynka,bo się wstydzi i nie chce pokazać. Synek wcześnie się ujawnił z siurkiem. Także zobaczymy:-)
Żeby było ciekawiej,jednego dnia mnie nosi na ryby i śledzie, drugiego na słodkie..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję udanych wizyt ;)
Kolorowa u mnie drzemka musi być bo w innym przypadku ledwo żyję. Dlatego cieszę się, że mój synek ma jeszcze drzemkę w dzień ;) 2-3 h leniuchowania :D
Ale.zazdroszczę Wam czucia ruchów. Liczę, że za jakieś 2-3 tyg mój maluch też da o sobie znać ;) zwłaszcza że w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 16tc

Dziewczyny, wlasnie wrocilam z usg od mojego doktorka... Wszystko ok i powiedzisl, ze na 70% dziewczynka:-p Ja tez mam takie przeczucie. Maluch ma cale 81,2 cm. Jestem przeszczesliwa:biggrin2:
O pierwsza dziewczynka! Gratuluje i super ze badanie wykazało ze wszystko dobrze :)
KolorowaMama widzisz organizm sam ci mowi ze masz odpoczywać spac i leżakować :)

reklama
Do góry