A ja ciągle sobie obiecuje ze dzisiaj zrobie to to i tamto, a przychodze z pracy i igarnia mnie totalna niemoc.... U mnie w pracy trwaja poszukiwania mojego zastepstwa. Na szczescie rekrutacja zajal sie kierownik, bo wczesniej dziewczyny same szukaly dobie kogos na zastepstwo. Od sierpnia ma sie juz uczyc. Ja w pracy planuje zostac do konca wrzesnia, w porownaniu z moimi kolezankami z dzialu to i tak dosc dlugo a mamy jeszcze we wrzesniu maly urlopik to mnie napawa nadzieja na lepsze jutro
reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Kiki, PIĘKNIE!!
MiMeMi, dobra
Ja też uwielbiam ciucholandy. Mam swoje ulubione, wiem kiedy warto do nich pójść. Choć od kiedy mam dziecko, to dużo rzadziej szukam czegoś dla siebie ehh... A Adaś ma prawie tylko ubrania z ciucha - Next, H&M, F&F za parę złotych.
MiMeMi, dobra
Ja też uwielbiam ciucholandy. Mam swoje ulubione, wiem kiedy warto do nich pójść. Choć od kiedy mam dziecko, to dużo rzadziej szukam czegoś dla siebie ehh... A Adaś ma prawie tylko ubrania z ciucha - Next, H&M, F&F za parę złotych.
MiMeMi
Yoan, znam ten ból.
Ja nie wiem kiedy będę miała zastępstwo. A mam dosyć duży zespół. Patrząc się na 1 ciąże, to może pracowałabym do końca października. Ale jak mi siły w 2 trym nie wrócą to nie wiem czy tyle wytrzymam w biurze. Lekarka też pytała jak się czuję bo średnio wyglądam i widać po mnie duże zmęczenie.
Ja nie wiem kiedy będę miała zastępstwo. A mam dosyć duży zespół. Patrząc się na 1 ciąże, to może pracowałabym do końca października. Ale jak mi siły w 2 trym nie wrócą to nie wiem czy tyle wytrzymam w biurze. Lekarka też pytała jak się czuję bo średnio wyglądam i widać po mnie duże zmęczenie.
kolorowaMama
No nasze mamy z 2 i 3 serduszkami gdzies zniknęły
Uciekam spac a rano na badania, trzymajcie kciuki i mam nadzieje, ze same dobre wieści jutro usłyszę.
Mam taki stres, ze nie wiem czy zasnę [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uciekam spac a rano na badania, trzymajcie kciuki i mam nadzieje, ze same dobre wieści jutro usłyszę.
HappyBabyMama
Spij spokojnie. Trzymamy kciukiNo nasze mamy z 2 i 3 serduszkami gdzies zniknęły
KIKI83
Witam ja odpoczywam leże i słucham szumu morza uspakaja mnie to.Teraz lece zobaczyć jak słońce wschodzi .JA wizyte mam 18 lipca o 12 prenatalne a o 14 30 u ginekologa (już mam stresa) a to bedzie już 14 tydzieni 2 dni ciązy może wtedy dowiemsie czy bedzie Antoś czy Anastazjia bo takie imiona chyba damy
reklama
też mi tak mówiono ale są lekarze co sprawdzają plec na podstawie tego pod jakim kątem jest ten wyrostek jak jest do góry to chłopiec jak wzdłuż to babeczka ale np mój tego nie robi i mówi koło 16tyg najwcześniej. znam takiego lekarza co zawsze mówi na genetycznym i jeszcze się podobno nie pomylił ale w sumie to tylko kilka tyg różnicy czy niebieskie czy różowe zaczniemy kupować wiadomo jesteśmy kobiety ciekawskie z naturyDzięki dziewczynki Anula całe 5 cm szczęścia
A zapytałam o płeć hihi To powiedziano mi, że na tym etapie i dziewczynki i chłopcy mają jeszcze ogonki i moja dzidzia też taki ogonek ma, ale że nie jest na razie przerośnięty, więc można liczyć, że zrobi się z tego siusiak, albo się wchłonie i będzie dziewczynka. Czyli nadal 50 na 50 szanse
Shaer tak ta gondola z jedo u nas też długo służyła.synek jest z końca kwietnia a dopiero się w listopadzie przerzuvilismy na spacerówke
dziewczyny trzymam kciuki dziś za wizyty
Marlena może się znajdziemy na vinted ja odkąd urodziłam głównie tam kupuje bo porządne ciuchlandy są dopiero w wawie i mi nie po drodze bo ja spod stolycy
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom