reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Mi sie wydaje ze mam teraz większe mdłości i wymioty niż na początku a liczyłam ze juz sie skończą ;(
Ja mam badanie w środę
Jestem strasznie zmeczona ciężkim weekendem, ktory tylko przepłakałam
Mam nadzieje, ze z moim maluszkiem wszystko wporzadku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczynki :) Anula całe 5 cm szczęścia :)

A zapytałam o płeć hihi To powiedziano mi, że na tym etapie i dziewczynki i chłopcy mają jeszcze ogonki i moja dzidzia też taki ogonek ma, ale że nie jest na razie przerośnięty, więc można liczyć, że zrobi się z tego siusiak, albo się wchłonie i będzie dziewczynka. Czyli nadal 50 na 50 szanse ;)

Kiki gratuluję śliczny maluszek. Ja już się nie mogę doczekać aż zobaczę swojego :-) :) ostatnie badanie miałam jak był maleńki 22 mm. Mam nadzieję, że na następnym będzie miał ponad 4 cm :rofl:

Co Wy tak szalejecie z poznaniem płci. Czym wcześniej to bardziej wróżenie z fusów. Cierpliwości. Po co się poźniej nastawiać i zaskoczyć na kolejnym usg....

U nas babcie przewidują dziewczynkę. Ja nie mam przeczucia zupełnie. Czekam.

My po wizycie. Maluszek spał ślicznie a poźniej zaczął machać rączkami ;-)

reklama
Do góry