reklama
Anula koleżanka mówi że jej ten wózek super się sprawdził i że bardzo polecaKurcze, nie bylo mnie dwie godziny, a Wy trzy strony naprodukowalyscie. Pijechalam odebrac paszporty i oczywiscie nakupilam sobie zapas czeresni i nektarynek oraz zolta fasolke szparagowa... Weszlam do sklepu z wozkami i strasznie spodobal mi sie wozek polskiej firmy baby design...model husky... Uzywala go ktoras z Was moze? Wyglada calkiem fajnie i pieniadze za niego tez dosc przyzwoite... Ja mam jutro o 12.15 prenatalne usg genetyczne i test pappa... Troche sie denerwuje ze wzgledu na moj wiek. Ja tez bym chciala dziewuszke i czuje, ze bedzie dziewczynka. Tesciowa ma 3 synow i tez by chciala wnusie, moja mama zreszta tez. Najwazniejsze, zeby bylo zdrowe
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Martyna
U nas Jedo sie sprawdzil, hitem mody juz nie jest, ale doszlismy do wniosku, ze nie ma sensu kupowac nowego za niemala kase, gdy ten sie sprawdzil. Nie wiem jeszcze gdzie bedziemy mieszkac (oby nie IV pietro bez windy) jak sie maluch urodzi, ale uprzednio znosilam stelaz na dol i biegiem po dzieciaka w gondoli, wiec i teraz chyba dam rade.
Moj synus smacznie spi a mnie az pod powiekami piecze z niewyspania. Zaraz sie powoli szykuje do gina.A nie chce mi sie bardzo.
Przy okazji czy sa tu niepracujace mamusie?
U nas Jedo sie sprawdzil, hitem mody juz nie jest, ale doszlismy do wniosku, ze nie ma sensu kupowac nowego za niemala kase, gdy ten sie sprawdzil. Nie wiem jeszcze gdzie bedziemy mieszkac (oby nie IV pietro bez windy) jak sie maluch urodzi, ale uprzednio znosilam stelaz na dol i biegiem po dzieciaka w gondoli, wiec i teraz chyba dam rade.
Moj synus smacznie spi a mnie az pod powiekami piecze z niewyspania. Zaraz sie powoli szykuje do gina.A nie chce mi sie bardzo.
Przy okazji czy sa tu niepracujace mamusie?
maryqska
Fanka BB :)
KolorowaMama trzymam kciuki za badanie
Ja mam w środę i juz sie stresuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam w środę i juz sie stresuje
maryqska
Dziewvzyby dzis miałam takie dziwne hmmm niewiem jak to opisać uczucie w pochwie
Myślałam, ze zaraz mi cos poleci takie dziwne uczucie uffff
Myślałam, ze zaraz mi cos poleci takie dziwne uczucie uffff
maryqska
Shaer ja nie pracowałam w pierwszej ciazy
Jaki to był luksus
Chodziłam do szkoły, ale zwalnialam sie bo tak wymiotowałam, ze usiedzieć nie mogłam
Jaki to był luksus
Chodziłam do szkoły, ale zwalnialam sie bo tak wymiotowałam, ze usiedzieć nie mogłam
ja nie pracuje. w pierwszej ciąży był plan pracy do końca bo ja nienawidzę siedzieć w domu ale lekarz kazał leżeć. teraz miałam wrócić do pracy od czerwca/lipca i byłam szczęśliwa że idę do ludzi synek dostał się do wymarzonego zlobka ale bach wyszły dwie kreski i w pracy już mnie nie chcieli bo wola ciągnąć dalej osobę na zastępstwo niż mnie brać na chwile zresztą przy tych mdłościach i ilości czasu spędzonej w toalecie i tak bym nie dała rady pracować także siedzę w domu czyli jestem trochę "matka polka" nadal ciężko mi się odnaleźć w tej roli domowej mimo że jestem już ponad rok z synem.
weronika87
Ja w poprzednich ciążach nie pracowałam i 4 lata siedziałam w chacie teraz pracowałam ale poszłam na l4 wiec znów siedzę
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
KolorowaMama trzymam kciuki, bedzie dobrze.
Maryqska, ja mam uczucie ciekniecia non stop ale mam mnóstwo sluzu wiec to pewnie od tego.
Pochwalic sie musze córka, bo wczoraj raport ze szkoly przyszedl I nauczyciele super zadowoleni. Nachwalic sie nie moga jakie postepy zrobiła. ( rok temu zaczela szkole tutaj bez znajomosci angielskiego prawie a teraz smiga po angielsku lepiej niz po polsku) z matematyki jest jedna z najlepszych w klasie.
A ja wczoraj normalny obiad zjadlam. Pieczony ziemniak z kurczakiem w boczku.mniam
Maryqska, ja mam uczucie ciekniecia non stop ale mam mnóstwo sluzu wiec to pewnie od tego.
Pochwalic sie musze córka, bo wczoraj raport ze szkoly przyszedl I nauczyciele super zadowoleni. Nachwalic sie nie moga jakie postepy zrobiła. ( rok temu zaczela szkole tutaj bez znajomosci angielskiego prawie a teraz smiga po angielsku lepiej niz po polsku) z matematyki jest jedna z najlepszych w klasie.
A ja wczoraj normalny obiad zjadlam. Pieczony ziemniak z kurczakiem w boczku.mniam
reklama
a tak przy okazji naszych ostatnich kłótni z tatusiami wczoraj mi znajomy tata powiedział że uważa że kobieta jak chce powinna od razu iść na zwolnienie w ciąży że nie wierzy w to gadanie że to nie choroba bo może i nie choroba dosłownie ale kobiety się różnie czują i powinno się im dać swobodę a nie gadac że się od pracy migaja skoro nie czują się na siłach i dodal ze jego żona to się do ludzi nie nadawała w ciąży że on to jej gadanie puszczal mimo uszu ale inni już tak nie patrzyli w sumie wywnioskowalam że uważa że kobiecie odbija przez hormony w ciąży i lepiej żeby nikt tego nie doświadczal wkoło kto nie musi