reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Pytałyście czy dzieci do przedszkola dajemy, ja mojego syna od września puszczam do przedszkola prywatnego, bo będzie miał 2,5 roku i poza tym te przedszkole mam 3minuty spacerkiem od domu ;) Syn uwielbia dzieci, śpiewy, zabawy, tylko no najbardziej z tymi chorobami się boję i wirusami. Wysłałam już syna rok temu do żłobka to zaraził się mięczakiem zakaźnym ,miał wypalane te bąbelki, długo nie mógl chodzić do żłobka,a ja znaleźc pracy nie mogłam , ostatecznie został w domu ale żałowaliśmy

To s
Melduję się po wizycie! Wszystko gra. Bobas mi pomachał i ziewnął :D ma 6,5 cm i szaleje w brzuchu. Płci nie poznałam. Mam niewielką nadżerkę na szyjce macicy, ma któraś z Was? Bo nie wiem czy mam się martwić, a w internecie nie chcę czytać ;) zrobił mi też cytologię przy okazji. Tokso ujemne, tarczyca ok, waga +1, ciśnienie niskie 100/60 - u mnie to norma, nawet po kawie. No, wyspowiadana :D

Olivka85, niewykluczone, że u nas będzie tak samo. Choć ścisłego Krakowa nie zakładam... musiałoby być naprawdę źle w tej wsi ;)
Shaer, o rany co za sny..
To super ze wszystko ok.a nadzerka to nic poważnego tylko widzisz ja ostatnio plamiłam właśnie najprawdopodobniej od nadzerki.ale spokojnie u Ciebie jesli jest mala może nie dawac żadnych oznak ze jest:)

Ja dzis zaliczyłam przytulenie do ściany takie mam zawroty głowy i u mamy poleciałam na szczęście na łóżko [emoji15] zmierzyłam ciśnienie 91/64

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem cos o tym bo ja tez normalnie mam takie spadki ale w ciąży mam wyższe choc dzis tez sie wystraszyłam bo wstalam rano z zawrotami ale przeszlo.dzis widocznie taka pogoda.pij jak najwięcej wody no i kawki się napij

Kawka... tego mi najbardziej brakuje.
Moje wczorajsze cisnienie to 88/57. Zawsze mialam niskie i sie wlasnie kawa doladowywalam
Tez mnie dzis leb cmi i po scianach chodze. Pospalam troche gdy diable ogladalo bajki.Pogoda koszmarnie dodupna. A synek ma dzis wlaczony tryb "bachorek - koszmarek" mam ochote stac i krzyczec.

reklama
Do góry