hahahaha ja tak miałam na samym początku teraz jakby ustapiło
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super ze wszystko ok.a nadzerka to nic poważnego tylko widzisz ja ostatnio plamiłam właśnie najprawdopodobniej od nadzerki.ale spokojnie u Ciebie jesli jest mala może nie dawac żadnych oznak ze jestMelduję się po wizycie! Wszystko gra. Bobas mi pomachał i ziewnął ma 6,5 cm i szaleje w brzuchu. Płci nie poznałam. Mam niewielką nadżerkę na szyjce macicy, ma któraś z Was? Bo nie wiem czy mam się martwić, a w internecie nie chcę czytać zrobił mi też cytologię przy okazji. Tokso ujemne, tarczyca ok, waga +1, ciśnienie niskie 100/60 - u mnie to norma, nawet po kawie. No, wyspowiadana
Olivka85, niewykluczone, że u nas będzie tak samo. Choć ścisłego Krakowa nie zakładam... musiałoby być naprawdę źle w tej wsi
Shaer, o rany co za sny..
Wiem cos o tym bo ja tez normalnie mam takie spadki ale w ciąży mam wyższe choc dzis tez sie wystraszyłam bo wstalam rano z zawrotami ale przeszlo.dzis widocznie taka pogoda.pij jak najwięcej wody no i kawki się napijJa dzis zaliczyłam przytulenie do ściany takie mam zawroty głowy i u mamy poleciałam na szczęście na łóżko [emoji15] zmierzyłam ciśnienie 91/64
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom