reklama
KIKI83
Fanka BB :)
Dzień doberek
Jejku dziewczyny dobrze, że nie tylko ja mam sny erotyczne Normalnie mam taką wybujałą wyobraźnię przez sen, że masakra. Co noc nowy film erotyczny mi się śni z moim udziałem hehe Ale wolę już sny erotyczne i spanie niż bezsenność. Ja w nocy wstaję 3-4 razy na siku, a budzę się o 6 już gotowa na kolejny dzień. Dzisiaj to w ogóle przebiłam samą siebie, bo obudziłam się niby wyspana już o 5!! Dzizasss :/
Jejku dziewczyny dobrze, że nie tylko ja mam sny erotyczne Normalnie mam taką wybujałą wyobraźnię przez sen, że masakra. Co noc nowy film erotyczny mi się śni z moim udziałem hehe Ale wolę już sny erotyczne i spanie niż bezsenność. Ja w nocy wstaję 3-4 razy na siku, a budzę się o 6 już gotowa na kolejny dzień. Dzisiaj to w ogóle przebiłam samą siebie, bo obudziłam się niby wyspana już o 5!! Dzizasss :/
HappyBabyMama
Właśnie przeczytałam historię dziewczyny ktora w 6 M-cu ciazy przeszła chemioterapię i urodziła zdrowa dziewczynkę. Szok! A ja się boję tabletki na gardło wziąść
Zeby moje sny były erotyczne to pół biedy, ja mam jakieś masakry w śnie, koszmary straszne. Nie chce wam opowiadać ale dziś mi się śniło ze pies rozszarpał mojego tatę ... No ludzie myślałam ze zawału dostanę. I oczywiscie nie mogłam sie w śnie po pomoc dodzwonić.
Zeby moje sny były erotyczne to pół biedy, ja mam jakieś masakry w śnie, koszmary straszne. Nie chce wam opowiadać ale dziś mi się śniło ze pies rozszarpał mojego tatę ... No ludzie myślałam ze zawału dostanę. I oczywiscie nie mogłam sie w śnie po pomoc dodzwonić.
Happy wiesz tak naprawde zdrowie jest loteria. Jednak kazda z nas ogranicza leki itd do minimum zeby ryzyko uszkodzenia bylo jak najmniejsze bo to nieodwracalne.
I kazda normalna matka chce miec dziecko przede wszystkim zdrowe.
Mi sie sni czesto jeden z kilku koszmarow. Ide sama przez las, jest mgla a drzewa nagie czarne i powykrecane. Probuja mnie jakby zlapac galeziami i rania mnie, rozszarpuja moja koszule i rozcinaja skore. Mgla stopniowo sie rozrzedza i las tez.Z oddali widze ze cos jest na galeziach. Kiedy podchodze blizej to widze ze to psy... Wisza na sznurach powieszone za szyje, maja opuchniete wywalone jezyki i wytrzeszczone oczy. Probuje je ratowac. Odcinam je, rozszarpuje sznury paznokciami i zebami, ale jest za pozno. Co utne jakis sznur wyrasta nowy z nowym psem... Potykam sie o te ciala, krzycze i probuje nadal ratowac te psy, ale jest ich zbyt wiele. Zrywam sobie paznokcie, ranie palce, ktore krwawia i zaczynam krzyczec i nie moge przestac....
I kazda normalna matka chce miec dziecko przede wszystkim zdrowe.
Mi sie sni czesto jeden z kilku koszmarow. Ide sama przez las, jest mgla a drzewa nagie czarne i powykrecane. Probuja mnie jakby zlapac galeziami i rania mnie, rozszarpuja moja koszule i rozcinaja skore. Mgla stopniowo sie rozrzedza i las tez.Z oddali widze ze cos jest na galeziach. Kiedy podchodze blizej to widze ze to psy... Wisza na sznurach powieszone za szyje, maja opuchniete wywalone jezyki i wytrzeszczone oczy. Probuje je ratowac. Odcinam je, rozszarpuje sznury paznokciami i zebami, ale jest za pozno. Co utne jakis sznur wyrasta nowy z nowym psem... Potykam sie o te ciala, krzycze i probuje nadal ratowac te psy, ale jest ich zbyt wiele. Zrywam sobie paznokcie, ranie palce, ktore krwawia i zaczynam krzyczec i nie moge przestac....
weronika87
Witam Was dziewczyny faktycznie nie ciekawe macie sny ja z tym nigdy nie miałam problemów rzadko coś mi się śni, ale spać mogłabym na okrągło szczególnie w dzień... Dzisiaj u nas pochmurnie i humor też pochmurny ale + jest taki że może mój mąż już dzisiaj wróci z delegacji <jupii>. Życzę udanych wizyt i lepszych snów
olivka85
Właśnie zastanawialam sie nad tym, bo jednak jak dziecko chodzi do przedszkola to przynosi rozny tyfus. Ale tez nie ma na to reguly jak zareaguje noworodek. Jak urodzil sie syn akurat maz zachorowal na grype. W domu zbytnio nie zblizal sie, a i tak po dwoch tygodniach wyladowalam z synem w szpitalu na zapalenie oskrzelikow.Dzien dobry
trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj , dajcie znac koniecznie co i jak.
ja tez dzis mialam jakies sny i to wlasnie bardzo realistyczne. co do witamin to ja biore od poczatku mama dha bo podobno tam jest wszystko łącznie z kwasem foliowym, na opakowaniu jest ze brac dwie tabletki dziennie ale mi lekarz kazal brac jedna ze to w zupelnosci wystarczy , zeszta moje dzieciątko jest duże , już mi termin sie przesunął na sylwestra , czuje ze bede grudniową mama chociaż mam nadzieje ze tym razem wcześniactwo mnie oszczedzi. na razie mam identyczne dolegliwoscie jak w pierwszej ciazy te mdlosci mnie dobijają. co dzien mam ochote na co innego wiec nawet nie potrafie sie ustosunkowac czy jem slodkie czy kwasne i mieso czyli z wrożby na płeć nici
czy są tu mamy ktore mimo posiadania noworodka w domu zamierzaja prowadzić starsze dzieci do żłobka/przedszkola? sa rozne opinie i sama nie wiem co robić .
są też mamy ktore nadal karmią starsze dziecko?
Zdrówka, trzymaj sie cieplo.Dzień dobry wszystkim, witam nowe mamy.
A ja czekam do lekarza, po kiepskim wieczorze obudzilam sie z pqskudnym przeziebieniem. Normalnie jak nie urok to....
Koza jak najbardziej jest fajnym pomyslem, długą rurę trzeba do niej, zeby jak najwiecej ciepla dało się rozprowadzić i mozna do kozy wrzucac powiedzmy wszystko.Shaer, to nie dziwię się że chcesz uciekać z tego miasteczka. Nie wiem jeszcze czym będziemy grzać, mój mąż ogarnia takie sprawy. Mamy możliwość podciągnięcia gazu do działki ale nie wiem czy od razu będziemy to robić. Myśleliśmy o kozie na drewno lub jakiś pellet + dogrzewanie elektryczne. To mała powierzchnia więc nie powinno być kosztownie.
My 11 lat temu ucieklismy z mezem z Wawy do Otwocka, nie bylo zle, domek z ogrodkiem, z czasem poznalismy nowych znajomych. Ale perspektyw na prace oprocz sklepow za bardzo nie bylo. Jezdzilam do Wawy pociagami, bo niby szybciej,ale ciagle byly opoznienia. Przychodnie i szpitale byly, ale i tak jak chcialam z dzieckiem dostac sie na wizyte do specjalisty to albo CZD albo Wawa, w zeszlym roku przeprowadzilismy sie do Warszawy, fajnie jest bo wszędzie blisko. I lepsze perspektywy.
Witam
Ale piszecie nie da sie nadazyc
Ktos dzis wizytuje?
Do mnie dzis powinien detektor dojechac
Ja mieszkam na wsi, i powiem Wam ze dobrze mi z tym. Jak mam ochote jechac na zakupy to musze troche kilometrow pokonac ale to niejest dla mnie przedzkoda mamy dom ogord...miasta mnie przytlaczaja ...
Ale jak to mowia kazdy gdzies ma swoj azyl gdzie czuje sie najlepiej j do tego trzeba dazyc[emoji4]
Ale piszecie nie da sie nadazyc
Ktos dzis wizytuje?
Do mnie dzis powinien detektor dojechac
Ja mieszkam na wsi, i powiem Wam ze dobrze mi z tym. Jak mam ochote jechac na zakupy to musze troche kilometrow pokonac ale to niejest dla mnie przedzkoda mamy dom ogord...miasta mnie przytlaczaja ...
Ale jak to mowia kazdy gdzies ma swoj azyl gdzie czuje sie najlepiej j do tego trzeba dazyc[emoji4]
Oj biedna tywspolczuje.szybko wracaj do zdrówka!Dzień dobry wszystkim, witam nowe mamy.
A ja czekam do lekarza, po kiepskim wieczorze obudzilam sie z pqskudnym przeziebieniem. Normalnie jak nie urok to....
reklama
Julia wlasnie... masz wies sielska anielska. Dom ogrod...
Ja mam betonowe podworko i okna na beton lub ruchliwa szose. Dziecko sie nie ma gdzie bawic,a ja gdzie odpoczac. A sasiedztwo pozal sie Boze... Mieszkalam kiedys w lesie. Najblizszy sklep 8km miasto okolo 20km i mieszkalo mi sie cudownie.Niestety domek nie byl nasz
Ja mam betonowe podworko i okna na beton lub ruchliwa szose. Dziecko sie nie ma gdzie bawic,a ja gdzie odpoczac. A sasiedztwo pozal sie Boze... Mieszkalam kiedys w lesie. Najblizszy sklep 8km miasto okolo 20km i mieszkalo mi sie cudownie.Niestety domek nie byl nasz