reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kolorowa ja też myślę że nie będzie tak źle i chciałabym dotrwać chociaż do 24 a wiem że może być ciężko bo 23 to teraz u mnie max i do spanka. Wcześniej chodziłam spać 2-3 i było ok, ale to były inne czasy:D
Miłego weekendu

No ja wytrwałam do 24 i juz było po mnie [emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Wszystkim stycznióweczkom moim kochanym miłego weekendu :*
Ja brałam ślub w 6 miesiącu i wytrzymałam do 2 w nocy. Ale na chwilę obecną to nawet do 24 bym nie dotrwała :p

Ja mam popołudniowe spadki formy... Jak mam okazję,to zaliczamy drzemke. Wtedy jestem w stanie iść spać po północy. Mąż pracuje do późna i jest to jedyna okazja by pobyć razem ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ja ide dzis na 14:30 I dir zastanawiam czy wszyscy robili to usg? Tzn Ci pieciu co byli? Jakos bardziej sie strrsuje niz u swojego gin, a byl z Tobs maz?
Nie tylko jeden prowadzacy wyglad przez 30min jezdzil mi po brzuchu. Sluchaj dobrze co bedzie mowil. To fajny facet bardzo dokladnie zbada bobasa. Potem da zdjecia i opis. A robilas ten test pappa przed tym badaniem?

Oliwka, gratki badania. Komentarz syna bezcenny :-) Po synu też mam mnóstwo fajnych rzeczy. Ciekawe czy do wykorzystania. Chociaż teraz nie myślę. Mój m chyba nastawia się na dziewczynkę. Ostatnio powiedział, że trzeba posortować rzeczy i wybrać te bardziej neutralne. Ja zrobiłam wielkie oczy i śmiałam się, że to chyba za wcześnie. Za to wózek i huśtawka mają kolory neutralne, więc będzie ok. Chociaż wózek po chłopcu może mieć dziewczynka, ale jakoś chłopaka np w różowym wózku sobie nie wyobrażam ;-)

Ankamaz, o ile w pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopczyk, tak teraz zero przeczucia. Nie mam pojęcia. Choć objawy chyba podobne (czyli ich brak ;-)).

Lui, kciuki za wizytę.

Miłego dnia
Moj maz jeszcze madrzejszy od syna zaczal sie wydzierac w samochodzie, ze nie dosc ze syn ma 4 pudla samochodow to jeszcze dojda ze 4 pudla lalek i innych pierdół. Oni mnie rozbrajają.
Ja mam po synu sporo ciuchow, oby duzo bylo tych neutralnych niedlugo bede robic segregacje

Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety serduszko przestało bić..
Dziecko zmarło dwa tygodnie temu.

@kolorowaMama jak słodko !! cudnego masz męża!! ja też bym beczała;p po pierwszej ciąży mi zostało, że bardzo szybko i dziwne rzeczy mnie wzruszają ;p wczoraj ogladałam jak nasi piłkarze przylecieli i było pokazane jak Błaszczykowski przytulił pana na wózku inwalidzkim i łzy mi poleciały ;p

reklama
Do góry