reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Lui kurde twoja wiadomosc mnie zalamala[emoji17];(;(;(
To straszne...tak bardzo mi przykro i wiem co czujesz , przechodzilam przez to 2 razy...
Kochana a ktory to tydzien teraz masz?
To tak cholernie niesprawiedliwe!!!!;(;(;(;(

Lui tak mi strasznie przykro! Strasznie ci wspolczuje:( płakać się chce. W ktorym ty jesteś tygodniu bo na telefonie nie wodze suwaczkow. Miałaś jakies niepokojące objawy? Co sie zmieniło od dwóch tygodni? Boże jakie to straszne :( trzymaj się kochana jakoś

Nie mam pojęcia co się stało. Trzy tygodnie temu byłam na usg i było piękne serduszko. A dzisiaj się okazało, że dziecko prawie nic nie urosło i do tego nie ma akcji serca. Ja już miałam dziwne przeczucia od tygodnia, ale stwierdziłam, że to mój wymysł. Przeszły mi nagle wszystkie objawy.. Dzisiaj mam 11 tydzień ciąży, a dziecko zmarło zaraz po poprzedniej wizycie. Nie plamiłam, bo brałam luteine. W ciągu trzech tygodni dwa razy wymiotowałam i byłam świecie przekonana że jest wszystko okej. Mi i mężowi dziś serce pękło. Ból niesamowity..

reklama
Do góry