olivka85
Fanka BB :)
Zrobisz jak zechcesz, ale ja bym sie nie zamartwiala na zapas. Jak do tej pory z synem wszystko dobrze to powinno byc juz ok.Dziewczyny, przepiękne zdjęcia dzieciaczków! Napatrzeć się nie można! i że oni mają dopiero 5 czy 8 cm ... Cuda
A czy któraś z dziewczyn przytyła w tej ciąży już ? Bo wszystkie tylko piszą, że chudną Mi waga stoi póki co, ale brzuch wielki i wszyscy mówią, że widać po mnie, bo taka opuchnięta jestem.
A wracając do tego kleszcza u syna, to nie wiem, czy nie iść na badanie na boreliozę, choć trochę poczytałam to mało wiarogodne są, nie wiem czy warto kłuć syna, strasznie się nakręciłam z tym kleszczem, nie ma nic zaczerwionego
Teraz w modzie wyciskarki wolnoobrotowe, podobno robia jeszcze lepszy sok.No u mnie 1kg do przodu nareszcie
Co do ulotek to mi lekarz w Polsce powiedział, ze firmy farmaceutyczne nie maja pieniędzy na badanie leków na kobietach ciężarnych bo koszta sa ogromne dlatego piszą, jak pisza ale ile w tym prawdy [emoji15] nie wiem.
Musze wam powiedzieć, ze mój B wczoraj kupił mi sokowirówkę i niezły zapas owoców i warzyw, zmusiłem sie dzis i wypiłam mix z jabłek, marchwi i natki pietruszki i po kilku godzinach załatwiłam sie bez problemu [emoji15] jednak co natura to natura [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak przytylam 3kg tak moja waga stoi od wiecej niz miesiac. Brzuch u mnie widac. Nawet czuje nad spojeniem lonowym takie bardziej napiete.
Dzisiaj mialam usg genetyczne. Poszlam jako osoba, na ktorej lekarze moga sie uczyc podczas szkolenia. Tak mnie ten profesorek wymordowal, ze ledwo wstalam. Ale wiem tyle co nigdy na zadnym badaniu A najlepsze, ze na tym szkoleniu byl moj lekarz prowadzacy ciaze, stal kolo mnie, zadawal pytania i zostal do konca jak na opis czekalam.
7.4 cm tetno 162 wszystkie organy na miejscu, ciaza troszke starsza 13tc +4 ( termin ok 9.01) no i bedzie dziewucha. Ale generalnie jeszcze trzeba potwierdzic na nastepnych usg. A tak z mezem staralismy sie ustrzelic chlopca i dieta na chlopaka i owulacje liczylam, a tu zonk Moj syn od razu skwitowal: nie lubie dziewczyn, jestem zawiedzionyAle jak juz musi byc niech bedzie MajaMyslalam ze umre ze smiechu.
Ktos podawal link do kalendarza chinskiego ja jak patrzylam sobie na niego jak tylko zaszlam to tam bylo ze dziewczyna bedzie
Mialam zreszta takie przeczucie, po cichu liczylam, ze sie nie sprawdzi i jednak bedzie chlopak, ale od razu wiedzialam, ze nie. Z synem mialam tak samo, po prostu czulam kto tam siedzi.
Najgorsze, ze mam same chlopiece rzeczy... moze jakos to sie ogarnie i bankrutami nie zostaniemy...