reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Tak w premium medical.A co Ty tez dzisiaj idziesz? Tam powyzej napisalam, bylo to szkolenie lekarzy z usg, ale chyba nie tylko. Usg robili przez brzuch. 5 lekarzy plus profesor byli ze mna w sali, a reszta ogladala w drugiej sali na ekranie, wiec wszystkich nie bylo ze mna. Wykonujacy usg opowiadal co widzi mierzyl wszystko, wyjasnial im, ktory obraz bylby nieprawidlowy, ale u mnie bylo ok. Ogolnie jestem zadowolona, ze tam poszlam.
Tak ja ide dzis na 14:30 I dir zastanawiam czy wszyscy robili to usg? Tzn Ci pieciu co byli? Jakos bardziej sie strrsuje niz u swojego gin, a byl z Tobs maz?

reklama
Dzień dobry:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje:D
Ja tylko na chwilkę, nadrobiłam zaległości w czytaniu,kawka wypita i zaraz lecę na zakupy bo jakiś obiadek trzeba na szybko zrobić a później mam wesele, moje pierwsze na trzeźwo:D:D
Miłego dnia kobitki

Dziewczyny, mnie wyskoczyła jakaś pokrzywka na kostkach nóg. Swędzi niemiłosiernie... Nie stosowałam żadnych nowych kosmetyków, nie wiem z czego mogło mi się to pojawić.. Stosowalyscie coś na pokrzywkę? W domu mam tylko hydrokortyzon, ale to steryd... Ehhh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mnie wyskoczyła jakaś pokrzywka na kostkach nóg. Swędzi niemiłosiernie... Nie stosowałam żadnych nowych kosmetyków, nie wiem z czego mogło mi się to pojawić.. Stosowalyscie coś na pokrzywkę? W domu mam tylko hydrokortyzon, ale to steryd... Ehhh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio po upalnym dniu mialam od kostek do początku łydki po wewnętrznej stronie miliony takich małych kropeczek czerwonych. Tylko że na skorze nie było tego czuć-tak jakby pod skórą to było. Przed ciążą też tak miałam zazwyczaj po ciężkim dniu na na nogach. Nie wiem czy masz tak samo ale mi po odpoczynku powoli bledło i po 3 dniach już znikało. Niczego nie stostowałam

Danutka może wapno pomoże?

Ja się witam sobotnio obudziłam się z bólem głowy [emoji34]na dworze upał od rana a my dziś na chrzciny jedziemy. Moje chłopaki na trening zaraz wybywaja a ja idę ogarniać chatę.

Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci ja dalej w niepewności dopóki nie potwierdze Płci na kolejnym usg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam, ze ja jakos nie powiedziałam mojej 3.5 latce, ze jestem w ciazy, boje sie co bedzie dalej, nie chce zeby sie nastawiła, wiem, ze strasznie chce miec rodzeństwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My też stwierdziliśmy ze jeszcze za wcześnie mówić.moja córka ma 5 lat i bardzo wszystko bardzo przezywa wiec nie wiem kiedy jej powiemy:)

danutka ja tez bym ci wapno polecala. ja przed ciążą brałam buderhin wziewnie a ginekolog mnie "przerzucila" na wapno. codziennie biore po dwie tabletki musujące. trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące.

Gratuluje udanych wizyt :*

Lolaaa ja tez liczyłam w czerwcu na trzeźwo i to swoje własne [emoji23] nie było tak zle [emoji12]

Mój kochany maz wczoraj wroci z pracy z kwiatami i tak mi sie miło zrobiło bo bo powiedział, ze jest dumny, ze tak dzielnie wszystko znoszę i staram sie dotrzymywać kroku w codziennym życiu [emoji24] a ja głupia w ryk a jak dowiedziałam sie ze zawiózł kwiaty tez dla mojej mamy to juz w ogóle [emoji15] ah te hormony [emoji7]

Cudownej soboty życzę [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kolorowa ja też myślę że nie będzie tak źle i chciałabym dotrwać chociaż do 24 a wiem że może być ciężko bo 23 to teraz u mnie max i do spanka. Wcześniej chodziłam spać 2-3 i było ok, ale to były inne czasy:D
Miłego weekendu

Do góry