reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Tak w premium medical.A co Ty tez dzisiaj idziesz? Tam powyzej napisalam, bylo to szkolenie lekarzy z usg, ale chyba nie tylko. Usg robili przez brzuch. 5 lekarzy plus profesor byli ze mna w sali, a reszta ogladala w drugiej sali na ekranie, wiec wszystkich nie bylo ze mna. Wykonujacy usg opowiadal co widzi mierzyl wszystko, wyjasnial im, ktory obraz bylby nieprawidlowy, ale u mnie bylo ok. Ogolnie jestem zadowolona, ze tam poszlam.
Tak ja ide dzis na 14:30 I dir zastanawiam czy wszyscy robili to usg? Tzn Ci pieciu co byli? Jakos bardziej sie strrsuje niz u swojego gin, a byl z Tobs maz?

reklama
Dzień dobry:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje:D
Ja tylko na chwilkę, nadrobiłam zaległości w czytaniu,kawka wypita i zaraz lecę na zakupy bo jakiś obiadek trzeba na szybko zrobić a później mam wesele, moje pierwsze na trzeźwo:D:D
Miłego dnia kobitki

Dziewczyny, mnie wyskoczyła jakaś pokrzywka na kostkach nóg. Swędzi niemiłosiernie... Nie stosowałam żadnych nowych kosmetyków, nie wiem z czego mogło mi się to pojawić.. Stosowalyscie coś na pokrzywkę? W domu mam tylko hydrokortyzon, ale to steryd... Ehhh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mnie wyskoczyła jakaś pokrzywka na kostkach nóg. Swędzi niemiłosiernie... Nie stosowałam żadnych nowych kosmetyków, nie wiem z czego mogło mi się to pojawić.. Stosowalyscie coś na pokrzywkę? W domu mam tylko hydrokortyzon, ale to steryd... Ehhh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio po upalnym dniu mialam od kostek do początku łydki po wewnętrznej stronie miliony takich małych kropeczek czerwonych. Tylko że na skorze nie było tego czuć-tak jakby pod skórą to było. Przed ciążą też tak miałam zazwyczaj po ciężkim dniu na na nogach. Nie wiem czy masz tak samo ale mi po odpoczynku powoli bledło i po 3 dniach już znikało. Niczego nie stostowałam

Danutka może wapno pomoże?

Ja się witam sobotnio obudziłam się z bólem głowy [emoji34]na dworze upał od rana a my dziś na chrzciny jedziemy. Moje chłopaki na trening zaraz wybywaja a ja idę ogarniać chatę.

Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci ja dalej w niepewności dopóki nie potwierdze Płci na kolejnym usg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam, ze ja jakos nie powiedziałam mojej 3.5 latce, ze jestem w ciazy, boje sie co bedzie dalej, nie chce zeby sie nastawiła, wiem, ze strasznie chce miec rodzeństwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My też stwierdziliśmy ze jeszcze za wcześnie mówić.moja córka ma 5 lat i bardzo wszystko bardzo przezywa wiec nie wiem kiedy jej powiemy:)

danutka ja tez bym ci wapno polecala. ja przed ciążą brałam buderhin wziewnie a ginekolog mnie "przerzucila" na wapno. codziennie biore po dwie tabletki musujące. trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące.

Gratuluje udanych wizyt :*

Lolaaa ja tez liczyłam w czerwcu na trzeźwo i to swoje własne [emoji23] nie było tak zle [emoji12]

Mój kochany maz wczoraj wroci z pracy z kwiatami i tak mi sie miło zrobiło bo bo powiedział, ze jest dumny, ze tak dzielnie wszystko znoszę i staram sie dotrzymywać kroku w codziennym życiu [emoji24] a ja głupia w ryk a jak dowiedziałam sie ze zawiózł kwiaty tez dla mojej mamy to juz w ogóle [emoji15] ah te hormony [emoji7]

Cudownej soboty życzę [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kolorowa ja też myślę że nie będzie tak źle i chciałabym dotrwać chociaż do 24 a wiem że może być ciężko bo 23 to teraz u mnie max i do spanka. Wcześniej chodziłam spać 2-3 i było ok, ale to były inne czasy:D
Miłego weekendu

Do góry