reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Kochana,jaki antybiotyk dostalas?Hej kochane, gratuluje udanych wizyt. Dziekuje za troskę [emoji8]
Ja wczoraj zaliczyłam trzy szpitale i lekarza prywatnego który mnie skierował do szpitala z podejrzeniem zapalenia odmiedniczkowego nerek, lekarz bez wstępnych badań chciał mnie zostawić na oddziale i dzis robic badania, po wojnie w szpitalu z łaski wykonał mi krew i mocz, wyniki kiepskie crp podniesione i anemia, dał mi antybiotyk ale pani w aptece powiedziała, ze nie wzięłaby go bez wyraźnej potrzeby, ze stan zapalny moze byc od zaparć a usg nerek dla pewność bede dzis robiła w uk mam nadzieje, ze wszystko z dzidzia okej[emoji58] dalej mam gorączkę ale mniejsza i nie wiem co rovic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W zeszlej ciazy wyladowalam ze skurczami w polowie ciazy spowodywanymi zapaleniem nerek i pecherza, jesli masz goraczke to raczej nie od zaparć tylko coś sie dzieje powazniejszego.
Wkurzaja mnie panie w aptece które wiedza lepiej niz lekarz, ja osobiscie zaufalabym lekarzowi a nie pani w aptece.
Jesli wciaz watpisz to skonsultuj to z drugim lekarzem. Jesli nie ufasz lekarzom to komu innemu masz zaufac?
KIKI83
Fanka BB :)
@kolorowa skoro dziś będziesz jeszcze w Anglii u lekarza to może skonsultuj branie tego antybiotyku. Wiadomo, że w ciąży antybiotyk to ostateczność, ale czasami to mniejsze zło niż stan zapalny w organizmie. A lepiej się już czujesz w ogóle?
Co do płci to ja mam chłopca i marzy mi się dziewczynka, ale nie mam żadnych przeczuć ani nic, tak samo nie miałam w pierwszej ciąży. Jak chcecie się pobawić to jest coś takiego jak kalendarz chiński i wystarczy sobie sprawdzić wg swojego wieku i miesiąca w ktorym się zaszło i będzie płeć dziecka Mi wychodzi ze będzie dziewczynka Zobaczymy Miłej zabawy!
Tu jest link
Link do: Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
Co do płci to ja mam chłopca i marzy mi się dziewczynka, ale nie mam żadnych przeczuć ani nic, tak samo nie miałam w pierwszej ciąży. Jak chcecie się pobawić to jest coś takiego jak kalendarz chiński i wystarczy sobie sprawdzić wg swojego wieku i miesiąca w ktorym się zaszło i będzie płeć dziecka Mi wychodzi ze będzie dziewczynka Zobaczymy Miłej zabawy!
Tu jest link
Link do: Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl
kolorowaMama
Dostałam Amotaks 500mg 3x na dobę, gorączka spadła sama z siebie bóle pleców odeszły jedyne co mnie trzyma to zaparcia i wzięty brzuch nie wiem jak zrobic
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dziewczyny a może spróbujcie na zaparcia zrobić sobie siemie lniane.naturalny produkt może da radę.
HappyBabyMama
Jednym z nich jest mój tata ktory chciał syna. Na szczescie na czterech córkach zaprzestałHappyBabyMama znam takich co prubowali do skutku chlopczyka czy dziewczynke I skonczyli z czwortka albo piatka dzieci ; ) Jak Ci sie poszczesci to juz na najblizszym usg poznasz plec : )
)
HappyBabyMama
Ja bym nie brała antybiotyku. Poczekaj może do jutrzejszego usg.Dostałam Amotaks 500mg 3x na dobę, gorączka spadła sama z siebie bóle pleców odeszły jedyne co mnie trzyma to zaparcia i wzięty brzuch nie wiem jak zrobic
Edit] z drugiej strony dziewczyny maja racje lekarz wie co robi a zapalenie to nie przelewki.
Ostatnia edycja:
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Jejku zeby was nadrobic to trzeba byc 24 h na BB=D
Kiki mi tez z kalendarza wychodzi dziewczynka synka juz mam, fajnie by bylo jakby byla parka, ale jak drugi synus to tez bede szczesliwa, najwazniejsze, zeby zdrowe
Kolorowa zdrowka! Oby wszystkie dolegliwosci szybko przeszly.
Ja wlasnie jade na wizyte, nie widzialam Babelka od 3.06 i strasznie sie stresuje:-(
Kiki mi tez z kalendarza wychodzi dziewczynka synka juz mam, fajnie by bylo jakby byla parka, ale jak drugi synus to tez bede szczesliwa, najwazniejsze, zeby zdrowe
Kolorowa zdrowka! Oby wszystkie dolegliwosci szybko przeszly.
Ja wlasnie jade na wizyte, nie widzialam Babelka od 3.06 i strasznie sie stresuje:-(