olivka85
Fanka BB :)
Na pewno w necie sa testy tego wozka. Kiedys pani gadzet w ddtvn prezentowala rozne smieszne wozki na ich stronie na pewno jest ten fragment programuDziewczyny wiem że wcześnie... ale dzisiaj się napatoczył temat wózka.
Mamy mały samochodzik Fiat 500 i myślimy o Link do: Buzz Xtra | Najnowszy model
takim cudzie Któraś z was się zastanawiała nad tym?
O tym samym pomyslalam, dzieciak jest caly czas w tej samej pozycji a jak zasnie? Jednak taka bardziej standardowa spacerowka ma odchylane plecy i dzieciak lezy prosto.Aniay co do tego wózka to tylko bym się zastanowiła jeśli chodzi o siedzenie. Z tego co widać na zdjęciu to nawet jak odchylisz to wciąż maluch jest w tej samej pozycji. To może być niewygodne i trochę obciążające dla kręgosłupa dziecka. A tak to wózek ładny
Tyle że ja szukalam jak najmniejszego żeby się wszędzie zmieścił i był lekki żebym mogła się z nim wszędzie wladowac
Ważne gdzie i jak głównie będziesz używała wózka, no każdy potrzebuje czegoś innego
A osobiscie wole pompowane kolka, bo wtedy wozek jest miekszy i dzieciak nie czuje wszystkiego jak lezy, a z piankowymi, czuje kazda nierówność.
Mi kiedys lekarz powiedzial ze 3 lata trzeba czekac po cc, ale jak zajdzie sie szybcie to robia druga cc od razu, zeby tragedii jakiejs nie bylo.jeeeej mam tak plecy spalone! nie wiem jak zasnę ! Siedzialam z koleżanką nad stawem, chłodniej bylo i nawet nie czulam kiedy tak mnie zjarało! Byłam w sukience z szerokimi ramiączkami i tak kiczowato na dodatek się opaliłam
A słyszałyście coś po jakim czasie po cc można rodzić naturalnie? Czy w ogóle coś takiego jest. Bo mi koleżanka coś mówi, że żeby po cc móc rodzić naturalnie to musi minąć 2 -3 lata, wcześniej koniecznie druga cesarka
Ja myslalam nad adamex pajero alu. Wozek ok 12kg kola pompowane. Ogolnie jest duzy. Przy synu pozniej mialam parasolke i to byl moj najgorszy zakup. A pierwszy wozek byl wlasnie taki 3w1 przynajmniej wytrzymaly i na kazde warunki. Dlatego teraz nie chce zadnego grata z malymi koleczkami.
Ja glownie chodze pieszo i tramwajami, wiec musze miec wygodny pojazd. Samochod mamy kombi, takze jakos tam sie go zmiesci, choc moj maz mowi, ze trzeba auto na wieksze zmienic